• Merlí - Zygmunt Bauman (capítol 35)
  Veure vídeo

  Merlí - Zygmunt Bauman (capítol 35)

  L'institut Guimerà opta a una beca d'Ensenyament. L'Eugeni vol que el Merlí no conegui el tribunal de valoració, però ell es rebel·la. L'Oksana necessita que algú es cuidi del seu fill mentre és a classe.

 • Merlí - Plotí (capítol 34)
  Veure vídeo

  Merlí - Plotí (capítol 34)

  El Merlí rep la visita del pare del Joan, que li demana ajuda per aconseguir que el noi canviï d'actitud. El Merlí té una bona idea que sorprèn tothom. Al Pol li surt feina en un supermercat.

 • Merlí - Thoreau (capítol 33)
  Veure vídeo

  Merlí - Thoreau (capítol 33)

  El Merlí se sent cada cop més lluny dels alumnes quan li boicotegen un examen. El Gerard no vol tornar a l'institut i el Merlí vol ajudar-lo encara que la Gina no ho permeti. La Tània vol parlar seriosament amb el Pol sobre la seva relació.

 • Merlí - Kierkegaard (capítol 32)
  Veure vídeo

  Merlí - Kierkegaard (capítol 32)

  El Merlí fa fora de classe el Joan i el Gerard perquè van fumats. A la nit, els dos nois surten junts i la nit acaba malament. La Gina retreu al Merlí l'actitud que ha tingut sempre amb els seus alumnes.

 • Merlí - Hannah Arendt (capítol 31)
  Veure vídeo

  Merlí - Hannah Arendt (capítol 31)

  El Merlí té el dia girat, no deixa entrar l'Oksana amb el seu fill a classe i la noia s'enfada molt. El Marc se sent culpable pel robatori del portàtil i el Pol també està incòmode perquè li va robar la consola.

 • Merlí - Karl Marx (capítol 30)
  Veure vídeo

  Merlí - Karl Marx (capítol 30)

  Els peripatètics organitzen una festa al parc que acaba amb baralla. El Merlí intenta recuperar la Gina, però s'equivoca amb les formes. El Marc i la seva mare reben una visita inesperada a casa.

 • Merlí - Albert Camus (capítol 29)
  Veure vídeo

  Merlí - Albert Camus (capítol 29)

  L'Ivan, la Berta i la Tània són testimonis d'un incident al carrer. El Merlí qüestiona l'existència de Déu a classe i l'Oliver s'ofèn. La Tània s'enfada amb el Pol i ell decideix conèixer la seva mare.

 • Merlí - Adam Smith (capítol 28)
  Veure vídeo

  Merlí - Adam Smith (capítol 28)

  El Merlí té gelosia de la Silvana en veure l'èxit que té entre els peripatètics. El Marc està preocupat pel seu germà. La Tània no entén l'actitud del Pol cap a ella. El Joan té una discussió forta amb els seus pares.

 • Merlí - Walter Benjamin (capítol 27)
  Veure vídeo

  Merlí - Walter Benjamin (capítol 27)

  Es reprenen les classes després de Nadal. El Merlí està encantat amb l'arribada de la Silvana, una nova professora d'història. El Pol pren decisions arriscades per ajudar econòmicament la família. El Marc no vol que el seu pare torni a casa.

 • Merlí - Boeci (capítol 26)
  Veure vídeo

  Merlí - Boeci (capítol 26)

  La Coralina està especialment amargada i sembra la discòrdia entre els professors. El Merlí fa una proposta curiosa als alumnes, i aquests li fan cas. Un fet impactant succeirà a l'institut, ara que s'acosta Nadal.

 • Merlí - El taoisme (capítol 25)
  Veure vídeo

  Merlí - El taoisme (capítol 25)

  El Bruno prepara el seu viatge i té ganes de fer alguna cosa per acomiadar-se del Merlí, però aquest li dóna llargues. El Bruno no vol que ningú sàpiga que se'n va, però la Tània ho sap.

 • Merlí - Zizek (capítol 24)
  Veure vídeo

  Merlí - Zizek (capítol 24)

  El Merlí està enfadat amb el Bruno perquè se'n vol anar a Roma. El Marc cuida el Pau perquè està malalt, però ja no pot més. La Tània i el Pol continuen picant-se per tonteries.

 • Merlí - Engels (capítol 23)
  Veure vídeo

  Merlí - Engels (capítol 23)

  La Coralina fa que l'Ivan sospiti que el Pol i la seva mare tenen una relació. Quan sap la veritat, es posa molt nerviós, i el Merlí es veu obligat a parar-li els peus. El Joan encara pensa que pot recuperar la Mònica. El Bruno se'n vol anar a estudiar a Roma.

 • Merlí - Descartes (capítol 22)
  Veure vídeo

  Merlí - Descartes (capítol 22)

  5 alumnes són castigats a l'aula tota la tarda, però el Merlí els pren els mòbils i els posa deures. La Coralina dirigeix el claustre de professors, i vol saber quin problema té el Millán.

 • Merlí - Freud (capítol 21)
  Veure vídeo

  Merlí - Freud (capítol 21)

  El Merlí està cansat que els alumnes li demanin consell i li tinguin confiança, i vol canviar de tàctica. El Joan cada cop està més gelós, i la Mònica haurà de prendre decisions. L'Oliver està cada vegada més intractable.

 • Merlí - Judith Butler (capítol 20)
  Veure vídeo

  Merlí - Judith Butler (capítol 20)

  Arriba una nova professora: la Quima. La seva aparença portarà polèmica a l'institut, i el Merlí l'ajudarà davant dels atacs de la Coralina, però a la Quima no li agrada que l'ajudin.

 • Merlí - Montaigne (capítol 19)
  Veure vídeo

  Merlí - Montaigne (capítol 19)

  El Pau Vilaseca ha agredit una professora, però el noi l'acusa d'haver-lo insultat. El Marc ja està desesperat, i la seva mare no l'ajuda. El Merlí hi haurà d'intervenir. La Gina confessa al Merlí la seva relació amb el Toni.

 • Merlí - Hipàrquia (capítol 18)
  Veure vídeo

  Merlí - Hipàrquia (capítol 18)

  El Merlí s'endú els alumnes a un centre comercial, i allà la Tània sent més fort l'enamorament cap al Marc. Les noies munten una festa només per a noies, i els nois fan el mateix. La Míriam demana ajuda al Merlí.

 • Merlí - Kant (capítol 17)
  Veure vídeo

  Merlí - Kant (capítol 17)

  Una mala notícia sacseja la casa del Merlí. La Carmina està preocupada pel seu fill. El Marc pateix pel seu germà Pau, perquè acadèmicament va molt endarrerit. El Pol està molt motivat a la feina del bar de la Míriam.

 • Merlí - Els estoics (capítol 16)
  Veure vídeo

  Merlí - Els estoics (capítol 16)

  La Gina i el Merlí munten un sopar a casa la Carmina amb el Bruno i el Gerard. El Merlí s'atabala quan la Gina li proposa anar a viure junts. El Millán i la Berta es fan amics, i l'Oliver pateix l'absència del germà a casa seva.