Dissabte, a les 15.40, a TV3

Reposapeus, tauler d'avisos, vestits de paper i pintura medieval

Convertim una tauleta en un reposapeus, fem un tauler d'avisos amb calaixos i taps de suro, veiem com fan vestits de paper i pintarem amb tremp d'ou
En Rafel fa pintura medieval amb la tècnica del tremp d'ou

En Rafel aprèn la tècnica de pintura al tremp d'ou

Dissabte, a les 15.40, "Ja t'ho faràs!", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives.

En Rafel està trist: li han venut per internet una suposada tauleta neoclàssica hongaresa... que un cop a casa ha resultat ser un autèntic espant de calaixera vella. Per sort, és un home de recursos i convertirà la tauleta en un reposapeus a joc amb les butaques del plató. I encara li quedaran ganes de fer un tauler d'avisos amb dos calaixos i tot de taps de suro!

Però, a més, en Rafel ens portarà a una classe particular de pintura al tremp d'ou, una tècnica que feien servir els artistes medievals...I, entre altres coses, veurem com fan vestits de paper les usuàries del Centre Cívic Can Cortès de Palau-solità i Plegamans. L'artista internacional de la setmana és la Hillary Waters, de Richmond (Virgínia), que crea precioses estructures amb fulles i elements vegetals.