'"Esport Club" és la referència esportiva diària del canal Esport3. La nova temporada de l'"Esport Club" arrenca amb moltes novetats, entre elles el canvi de presentador. Des de dilluns Marc Negre i Francesc Sòria són els encarregats d'apropar la informació esportiva cada dia a partir de les 20.00 al canal Esport3. Els caps de setmana tot el repàs de l'actualitat poliesportiva la condueix Xavier Valls.


Les setmanes en què es juguen partits de la Lliga de Campions, l'"Esport Club" es transforma en "Zona Champions", amb edicions especials en funció del calendari de partits. En aquest espai es pot veure un resum amb les millors imatges dels diferents enfrontaments que s'hagin disputat i entrevistes exclusives amb els protagonistes.

El programa és molt actiu a les xarxes socials. L'"Esport Club" té presència a Twitter i a Facebook, i també podeu trobar a Instagram. L'espai dirigeix moltes accions de participació amb l'audiència a través de les xarxes socials i és el programa del canal Esport3 amb més fans a Facebook.