S'han trobat 150 resultats.

 • Violinistes de Kalimpong
  Veure vídeo

  Violinistes de Kalimpong

  Gandhi Ashram School és una llar-escola per als nens i nenes de les famílies més pobres de Kalimpong, amb l'objectiu que puguin assolir un futur millor gràcies a l'alfabetització, i, en especial, a l'aprenentage de la música.

 • Simfonia d'un mercat
  Veure vídeo

  Simfonia d'un mercat

  "Simfonia d'un mercat" és el retrat del Mercat dels Encants de Barcelona (Fira de Bellcaire) al llarg de tot un any, reflectit en quatre jornades que corresponen a cadascuna de les quatre estacions de l'any.

 • Les ombres
  Veure vídeo

  Les ombres

  El documental aborda des d'una mirada molt personal la vida dels immigrants il·legals subsaharians a Alcarràs. "Les ombres" ens mostra un món paral·lel, el dels africans que miren occident des de l'anhel i la desesperació convertits en ombres en un món que desitgen però que no poden tocar.

 • Mura, un poble de cine
  Veure vídeo

  Mura, un poble de cine

  Mura, un petit poble ubicat en una vall a uns 50 km de Barcelona, resisteix el pas del temps i conserva la màgia que li donen les muntanyes, les seves parets medievals i la seva petita riera. Tots aquests aspectes fan de Mura un valuosíssim plató cinematogràfic i, en els darrers anys, moltes productores han decidit rodar als seus carrers.

 • "La Terra habitada"
  Veure vídeo

  "La Terra habitada"

  Comença el viatge. Enrere queda una acumulació de sons i d'imatges, on les coses estan perdent el seu nom. Un tren ens porta lluny. A Mongòlia. Pel camí, rostres desconeguts, noves melodies, gestos que es confonen amb el paisatge. Trobar-se en una terra estranya, moure's amb ella. A cada pas, el nostre destí s'esvaeix i ens empeny a seguir, revelant el sentit, que sempre ha estat allà, que emergeix en el simple fet d'existir.

 • Bar Carmel
  Veure vídeo

  Bar Carmel

  Documental que relata la història d'un barri nascut de la immigració i la lluita per una vida digna d'unes persones que la misèria i la postguerra van arrencar de la seva terra. Van començar de zero a Barcelona, en una muntanya on hi van construir un barri, una cultura i... un bar.

 • Amb música ho escoltaries potser millor
  Veure vídeo

  Amb música ho escoltaries potser millor

  Què tenen en comú una veterana big band de jazz, un cantant de Guinea Bissau, una soprano mexicana i la Coral Sant Jordi amb el poeta Salvador Espriu? "Amb música ho escoltaries potser millor" és un documental sobre la creació del projecte que ha servit per unir-los.

 • L'hora del pati
  Veure vídeo

  L'hora del pati

  Al pati de l'Escola Barrufet les nenes i els nens juguen a pilota, a la xarranca... Mentrestant, sembla que en Pau estigui sol. El documental segueix els seus conflictes, dificultats i progressos dins la classe dels Ocells.

 • Del vent al blau
  Veure vídeo

  Del vent al blau

  Diari filmat d'un viatger cineasta que vaga en solitari pel Perú, l'Equador i Bolívia, tot esculpint amb imatges la seva pròpia espiritualitat, solitud i sensació de llibertat. De composició assagística, "Del vent al blau" gira entorn de dos eixos, l'home i la naturalesa, i la relació de l'un amb l'altre.

 • Destruir i construir, història d'una fàbrica
  Veure vídeo

  Destruir i construir, història d'una fàbrica

  La lluita per conservar l'espai fabril de Can Ricart al barri barceloní del Poblenou com a patrimoni industrial davant la reforma urbana projectada pel Pla 22@ serveix de fil narratiu d'un documental que proposa una reflexió sobre el valor de l'espai que ocupa.

 • Emboscats. Memòria d'una geografia secreta
  Veure vídeo

  Emboscats. Memòria d'una geografia secreta

  Durant la Guerra Civil Espanyola, molts joves catalans van decidir no anar al front o van desertar quan hi eren. Es van amagar al bosc, en llocs remots, abruptes, on no els pogués trobar ningú excepte els seus familiars i veïns de confiança. Aquesta és la història mai explicada dels que es van amagar durant la guerra.

 • Yankuba
  Veure vídeo

  Yankuba

  En Yankuba és un temporer africà que viu a Catalunya en situació il·legal i no té feina. Al contrari dels seus companys, que, atrapats en un cercle sense sortida, cada dia esperen que algun pagès els esculli per a un dia de feina a les collites dels camps del Segre, en Yankuba troba una manera diferent per sobreviure: la collita i venda de cargols.

 • Figura amb paisatge
  Veure vídeo

  Figura amb paisatge

  Retrat d'Useu, un petit poble del Pirineu lleidatà, i dels seus últims habitants: l'Amado i la seva muller Pepita. Acompanyant aquest pagès de setanta-cinc anys en la seva vida quotidiana se'ns mostrarà la seva manera d'entendre el temps i una forma particular de relació amb l'entorn, gairebé atàvica.

 • Aula oberta
  Veure vídeo

  Aula oberta

  No tots els adolescents que van a l'institut s'adapten als mètodes d'ensenyament tradicionals. A l'"Aula Oberta" poden obtenir la titulació en Educació Secundària Obligatòria, millorar el seu comportament social i provar possibles oficis per construir un futur.

 • Dansa als esperits
  Veure vídeo

  Dansa als esperits

  Per als evuzok existeixen dos tipus de malalties: les "naturals" i les causades per la bruixeria. Aquesta és la història de Mba Owona, el remeier o medecinaire que s'ocupa de les malalties provinents del món de la nit. La dansa als esperits és el seu ritual de curació més important.