Dijous, a les 16.40

Antoni Bassas i la segona temporada d'"El crac", a "Divendres"

I continuarem fent setmana al Pallars Sobirà, concretament, a l'estació d'esquí d'Espot que enguany celebra el 50è aniversari

Aquest dijous donarem la benvinguda el 2017 a Antoni Bassas, amb qui repassarem l'actualitat dels últims dies i algunes de les notícies que li han cridat l'atenció.

Ens visitarà l'actor Joel Joan, amb qui parlarem de l'estrena de la segona temporada d'"El crac", sèrie que dirigeix i que protagonitza ell mateix i que torna a la graella de TV3 el dilluns 16 de gener.

Farem sobretaula "A cor obert" amb Helena Garcia Melero i els nostres col·laboradors habituals, MariJo Jordan, Carles Cortina, Meritxell Falgueras, Ana Boadas i aquesta setmana també el xef Jordi Cruz, que ens vindrà a presentar el llibre "Cocina en casa como un chef", un petit resum de receptes i experiències viscudes, fruit dels seus 26 anys de professional en el món de la cuina.

I connectarem amb Espartac Peran des de l'estació d'esquí d'Espot, que enguany celebra el 50è aniversari. Sentirem alguns testimonis que han vist créixer el turisme de la zona i farem activitats lligades amb la neu, com el trineu, el "tubbing", el disc de golf i les raquetes, entre moltes altres. Dani Ramírez ens farà la previsió del temps del que ens queda d'hivern. I també veurem com va ser l'espectacular baixada de torxes amb motiu de la celebració d'aquests 50 anys.

Serà tot això i molt més, com cada dia, a "Divendres"!