Parlar de cuina àrab és parlar d'espècies, però també d'ingredients que ens són molt familiars, com els cigrons, l'albergínia, el xai o el peix. És cert que alguns dels productes habituals d'aquesta cuina, com la tahina o el cuscús, no ho són tant a casa nostra, però són fàcils de trobar en qualsevol establiment. És per això que preparar un menú de cuina àrab no resulta complicat.  El "Joc de cartes" ha buscat el millor restaurant de cuina àrab de Barcelona. El Marc i els concursants han tastat hummus, babaghanush, tabulé, kafta, tangia, bastela... Alguns ja vau mirar el programa degustant plats àrabs 👇. Per fer sopar temàtic amb el #JDCArabTV3 hem fet Baba ganoush! 🤤 pic.twitter.com/A5WoOfqyab Latà #josócCDR 🎗💜 (@LaTa_Reus) 16 de maig de 2018   Per als qui no ho vau fer, us recomanem aquestes quinze receptes del portal de "Cuines" que segur que us transportaran al Marroc, al Líban, a Egipte, a l'Iran, a l'Afganistan, a Síria, a Palestina... Les receptes     1. ▶️ Tagín de verdures "Cuines" (Marc Ribas) 2. ▶️ Hummus "Cuines" (Marc Ribas) 3. ▶️ Falàfel "Cuines" (Marc Ribas) 4. ▶️ Cuscús de pollastre "Cuines" (Charli Sadiki) 5. ▶️ Kofta (mandonguilles) de xai "Cuines" (Joan Ferré) 6. ▶️ Hummus impossible "La cuina de l'Isma" (Isma Prados i Oriol Llavina) 7. ▶️ Cuscús de verdures i pollastre "Cuina x solters" (Isma Prados) 8. ▶️ Mrouzia (estofat de xai)  Marroc "Karakia" (Georgina Caimel) 9. ▶️ Babaghanush (puré d'albergínia) Iraq "Karakia" (Yasmin Al-Jibouri) 10. ▶️ Fatuix (amanida verda amb pa torrat) - Síria "Karakia" (Mireille Al Farah) 11. ▶️ Tangia (estofat àrab) Marroc "Karakia" - (Moulay M'Hamed) 12. ▶️ Harira (escudella àrab) Marroc "Karakia" (Fadela i Najet El Amrouch) 13. ▶️ Bastela d'hot (pastís de peix) - Marroc - "Karakia" (Shaïma Benhamdouch) 14. ▶️ Kofta (mandonguilles) - Afganistan - "Karakia" (Nadia Ghulam)  15. ▶️ Sholeh zard (postres d'arròs) Iran "Karakia" (Farah Vossoughi)    I no ens oblidem del pa!   Khobz (pa àrab) - Marroc "Karakia" (Jamila Ben Said)