Jack l'Esbudellador. La història definitiva. 1a part

Londres, capital de l'imperi britànic, 1888. Els súbdits de la reina Victòria estan atemorits: un assassí molt cruel campa lliure pels seus carrers. Fins i tot ha gosat escriure una nota a la policia que el busca, i la signa amb un nom terrorífic: Jack l'Esbudellador.
La psicosi que van generar els assassinats brutals d'unes prostitutes del barri de Whitechapel va fer que mai se sabés del cert quants crims va cometre el mateix assassí. La policia de Londres li va atribuir la mort de cinc dones, la majoria mig esquarterades, però el cert és que durant molt de temps bona part de les morts violentes que hi havia a la capital de l'imperi eren atribuïdes a Jack l'Esbudellador.
D'assassins en sèrie ja n'hi havia hagut abans, però a finals del segle XIX a la ciutat més avançada del món la premsa ja tenia un paper clau. Els diaris van començar a competir per veure qui disposava de la millor informació sobre l'assassí, i la policia es va haver d'esforçar per intentar capturar Jack, l'assassí esbudellador.
Avui a "Cronos" els oferim una reconstrucció com mai no l'hauran vist: utilitzant animació en tres dimensions, actors i tècnics, un equip britànic va produir el documental que avui els oferim on s'expliquen, amb tots els detalls, els assassinats de Jack l'Esbudellador. Gràcies a la reconstrucció acurada dels escenaris dels crims, l'equip del documental ha pogut aconseguir informació que mai no s'havia trobat fins avui.
Viatgin amb nosaltres fins al Londres victorià, on Jack l'Esbudellador regna a les nit.

Informació d'interès Disponible fins al 10/10/2015 a les 23.59
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Cerca vídeos del programa