• Com si fos ahir - capítol 204
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 204

  A l'Andreu, se li acumulen els disgustos: una mare que només vol venjar-se del pare, una nòvia que trepitja tothom que se li posi al davant, un pare que s'ha carregat la família... I acaba petant. En Miquel ha de marxar de viatge a Madrid precisament la nit del comiat de soltera de la Noe. I la Noe ha descobert que li ha dit una mentida. Hi haurà conseqüències. Sembla que el pla de la Marta i en Quim funciona. Esclar que no se sap mai. Han entrat a robar a can Vilella.

 • Com si fos ahir - capítol 203
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 203

  La Marta s'assabenta que en Litus va malparlar d'ella a l'Ismael i treu la bèstia que du a dins. L'Andreu serà conscient de qui és la seva nòvia. L'Anna i l'Eloi comencen a pressionar en Jordi i la Sílvia perquè abandonin la idea de traspassar-se la botiga. La Gemma ha acceptat l'oferta d'en Cesc, però tot sembla indicar que no sap on s'ha ficat. L'Albert declara la guerra a la Cati i la Mila descobreix l'engany de la seva "amiga". I els amics pensen quin podria ser el regal més apropiat per a en Miquel i la Noe.

 • Com si fos ahir - capítol 202
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 202

  Avui és el dinar que va proposar en Manel: ell, els seus pares i les parelles. La Joana, que no pensava anar-hi, ha parlat amb els seus nets i s'ha animat. A més, ha aconseguit munició per fer mal a en Vicenç. La Gemma ha de decidir si vol treballar amb en Cesc i si ho ha de comunicar al Miquel. En Quim, ara reconciliat amb el karma, i la Marta reactiven el pla per convèncer l'Armando que s'ha de jubilar.

 • Com si fos ahir - capítol 201
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 201

  La Cati no té aturador a l'hora de gastar-se els diners de l'Albert. I ell, naturalment, ho descobreix. I qui és el que fica la pota? La Noe no pot evitar estar gelosa de la Laia. Per més que la Sandra i el mateix Miquel li diguin que no ha de patir, ella no ho veu clar. En Miquel no vol renunciar a la Sandra, però la noia sembla que ho té molt clar.

 • Com si fos ahir - capítol 200
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 200

  En Quim està convençut que la seva mort és imminent i no para de fer disbarats. Ara li ha agafat per fer les paus amb el món. En Jordi i la Sílvia comuniquen als seus fills que es traspassaran la botiga. Com s'ho prendran? En Manel vol fer un dinar per celebrar que tant ell, com el seu pare i la seva mare tenen parella. És bona idea reunir la Marta amb en Cesc? I la Gemma amb l'Andreu? Hi conviden la Joana, però ella no està per festes. En Marc no porta gens bé la seva amistat amb en Biel després d'haver-se embolicat amb la seva nòvia.

 • Com si fos ahir - capítol 199
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 199

  A en Quim comencen a passar-li coses estranyes que ell, per variar, relaciona amb el karma. Està convençut que es morirà aviat perquè es va riure de la González. Necessita demanar-li perdó. I no serà aquesta l'única bestiesa que farà. L'Eloi retreu a la seva mare que torni a la botiga, perquè això el deixa a ell sense feina. La Sílvia, que veu que en Jordi torna a organitzar-li la vida, ha de parar els peus al seu marit. Li dona un ultimàtum sorprenent. La Laia demana a la Noe que intercedeixi per ella en la feina que en Miquel li ha denegat. I l'Andreu està completament fart de ser ell qui ajuda tothom.

 • Com si fos ahir - capítol 198
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 198

  En Miquel té un nou client que vol que l'ajudi a fer una selecció de personal. Una de les candidates és la Laia, que reapareix a la seva vida. En Litus, empipat pel que li va explicar l'Íngrid, decideix allunyar l'Ismael de la Marta. L'Andreu farà costat a la seva nòvia. Al dinar de l'Adela i l'Armando, hi va en Quim amb la Paula en lloc de la Marta. Tiet i neboda tenen comptes pendents. La Gemma i la Sílvia tornen a caure de quatre grapes. Una amb en Cesc i l'altra amb en Jordi.

 • Com si fos ahir - capítol 197
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 197

  L'Helena vol parlar amb la Joana, i l'Andreu convenç la seva mare perquè accepti la trobada. Mentrestant, també intenta posar ordre a la vida d'en Vicenç. La Marta s'ho ha fet venir bé perquè l'Armando es retrobi amb el seu antic amor de joventut: l'Adela. La noia explicarà el seu pla a en Quim. En Cesc vol demostrar a la Gemma que ha canviat i li diu que vol conèixer en Manel. Però és sincer?

 • Com si fos ahir - capítol 196
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 196

  La Júlia prohibeix a l'Eva que vagi al funeral de la González, però ella no li fa cas. Mare i filla estan passant un dels pitjors moments. En Jordi i la Sílvia han tornat de Londres. Ell està convençut que tot tornarà a ser com abans. Ella, no tant. La Marta es postula com a segona d'Adalisa, però l'Armando li para els peus. Ella descobreix coses del passat de l'home que poden resultar-li molt útils. A ella i a la Paula.

 • Com si fos ahir - capítol 195
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 195

  El Vicenç és a Menorca. Ha localitzat l'Helena. La trobada serà molt desagradable. La González és morta. El Quim, que va gravar l'Eva brindant perquè es morís, ensenya el vídeo a la noia, que no s'ho creu, en presència de la Júlia. La Marta convenç l'Andreu perquè es traslladi al seu pis. Avui fa una sortida amb l'Íngrid i l'Ismael, i està a punt de fer-ne una de grossa. La Sílvia ha arribat a Londres i ha localitzat el Jordi.

 • Com si fos ahir - capítol 194
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 194

  L'Eva, farta que la González sigui un obstacle entre ella i la seva filla, arriba a desitjar la mort de la dona. I ho fa davant de tota la colla. Després de descartar unes quantes idees ben estranyes, entre d'altres tancar l'empresa, la Noe demana a en Miquel que contracti la Gemma, si vol salvar la consultoria. El que en Miquel encara no sap és que la Gemma i en Cesc estan a punt de recuperar la relació.

 • Com si fos ahir - capítol 193
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 193

  La Gemma troba en Cesc fet pols perquè se li ha mort un amic, i torna a qüestionar-s'ho tot. L'espectacle que va organitzar ahir en Marc tindrà conseqüències serioses. L'Albert està rabiós i la Cati farta. La Sílvia s'adona que està tornant a fer d'esclava, ara dels seus fills, i es rebel·la definitivament. A l'Andreu el sorprèn l'estranya amabilitat de la Marta amb el fill i l'ex d'en Litus.

 • Com si fos ahir - capítol 192
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 192

  Discutint amb en Vicenç a en Marcos se li escapa que l'Helena és a Menorca. En Vicenç assegura a l'Andreu que no anirà a buscar-la. En Marc munta un escàndol públic a l'Albert quan s'assabenta que l'home obliga la seva mare a mantenir relacions. La Júlia, en ple atac d'adolescència, té una forta enganxada amb l'Eva per culpa de la seva relació amb la González. Hores decisives per a la Sandra i en Xavi. Ella vol deixar-lo, però la Gemma li recomana que no es precipiti.

 • Com si fos ahir - capítol 191
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 191

  La Marta ha fet el canvi. En Litus ho explica a l'Andreu, que està disposat a fer un pas endavant amb ella. A Adalisa, en Quim i la Marta es fan càrrec del showroom que va proposar la Paula. Com era d'esperar, les models fan perdre el cap a en Quim. En Jordi se'n va a Londres i deixa la botiga en mans dels seus fills. L'Eloi i l'Anna ni estan preparats ni s'entenen entre ells. A qui demanaran ajuda?

 • Com si fos ahir - capítol 190
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 190

  L'Helena ha marxat amb els nens i en Vicenç està desesperat per localitzar-la perquè no sap per què ho ha fet. No serveix de res que l'Andreu li demani que l'oblidi. Al contrari, l'home pressiona la Roser d'una manera bastant desagradable. No li serveix de res. La Sandra se n'ha sortit, però té clar que ha de fer canvis a la seva vida. Potser massa i tot. En Miquel se sent culpable i no gosa ni anar-la a veure. La Paula plega d'Adalisa i en Quim vol cuidar-la, però la noia no es treu del cap la por que li sigui infidel.

 • Com si fos ahir - capítol 189
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 189

  La Sandra ha arribat al límit. En Xavi li explica el que mai hauria volgut sentir, i els treballadors de l'empresa que està auditant se li llancen al damunt perquè s'està posant de part dels explotadors. En Miquel no para de pressionar-la... i acaba petant. Avui viurem un drama anunciat. La Sílvia queda amb en Pau Torres per ajudar la Gemma. I se'n surt molt bé. Se la veu forta..., fins que apareix en Jordi amb novetats una mica agres per a ella.

 • Com si fos ahir - capítol 188
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 188

  Avui és el dia que l'Helena i en Vicenç han de marxar a Mèxic amb en Martí i l'Alba, però la Joana està totalment decidida a impedir-ho. Jugant brut, si cal. En Pau Torres està tan pesat que la Sílvia s'ofereix a acompanyar la Gemma a fer de consultora sentimental de la seva germana. La "cita" és tot un èxit. O això creu en Torres. En Santi recomana a en Jordi que faci les paus amb l'Anna. Amb en Miquel, li diuen que ha de fer un canvi de vida radical. Ell seguirà els seus consells. La Sandra està superada per la feina i per l'absència d'en Xavi. En Miquel no para de pressionar-la.

 • Com si fos ahir - capítol 187
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 187

  En Quim i la Paula han passat la nit junts. Ella s'ha adormit i ha oblidat assistir a una reunió molt important. Hi ha hagut d'anar l'Armando. Com s'ho deu haver agafat? I la Paula? Està clar que en Quim és una distracció. La Júlia vol passar la nit a casa de la González i l'Eva no ho vol de cap manera. Qui guanyarà? La Charo fa veure a l'Andreu que no té cap sentit amagar a la Marta que es veu amb en Litus i l'Ismael. L'Andreu vol imposar una reconciliació familiar.

 • Com si fos ahir - capítol 186
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 186

  L'Andreu, amb el suport de l'Helena, exigeix a en Manel que parli amb els seus cosins i arregli el que va espatllar. En Litus torna a demanar un favor per a l'Ismael a l'Andreu. Ell, tot i estar "desobeint" la Marta, no s'hi pot negar. En Miquel va a totes per aconseguir un nou client, i pressiona la Sandra, que no se sent gens còmoda perquè és un empresari absolutament explotador. La Marta soluciona un problema de feina trucant a l'Armando, i a la Paula no li fa cap gràcia. En Quim la troba en hores baixes i se n'aprofita.

 • Com si fos ahir - capítol 185
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 185

  En Manel va explicar als seus cosins que en Vicenç i l'Helena són nòvios. Ara toca que tothom sigui capaç de pair-ho. Serà possible? Sembla que la Sílvia, que ha tornat amb la Gemma, s'està refent molt més de pressa que en Jordi. En Miquel li recomana al seu amic que demani ajuda. L'Armando va de visita a Adalisa, però no és gens intrusiu. La Paula, contenta, sembla que podria refer la relació amb un Quim que està exquisit amb ella.