• Com si fos ahir - capítol 124
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 124

  En Miquel ha demanat a en Jordi que li faci de padrí. Ell ho accepta, però en una trobada de parelles se'n riu de la noia, que ho descobreix i no es queda de braços plegats. L'Eva és feliç amb l'Andreu, però la Júlia li demana que toqui de peus a terra. En Manel té una parella nova, però no vol perdre l'amistat de l'Ari i li fa un regal que ella interpreta de la seva manera.

 • Com si fos ahir - capítol 123
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 123

  La Marta no suporta que el seu cosí hagi entrat amb bon peu a Adalisa i malparla d'ell amb l'Armando. La feina d'en Quim perilla. Sabrà contraatacar? Al dinar de família de can Vilella es posa de manifest que en Vicenç porta molt malament el trencament amb l'Helena. La Gemma demana a en Cesc que treballi amb ella a la nova consultoria, però ell és un informal. La noia es troba en Miquel, que li diu que encara compta amb ella per padrina de boda.

 • Com si fos ahir - capítol 122
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 122

  L'Andreu i l'Eva han fet l'amor. Què han de fer, ara? Sorprenentment, a ell se'l veu il·lusionat i és ella que té por. Queda clar que han de parlar de què passarà a partir d'ara. En Quim comença a treballar a Adalisa. Tothom el rep amablement, menys la Marta, esclar. La Sílvia s'enganxa a la Gemma per no haver d'estar amb en Jordi, i comença a fer-se pesada.

 • Com si fos ahir - capítol 121
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 121

  La tensió sexual entre l'Andreu i l'Eva es fa molt evident, després que ell es baralli amb la seva mare i amb la Gemma per protegir-les a ella i a la Júlia. I és que la nena començava a atabalar la Joana per culpa del treball sobre el feminisme. En Miquel vol fer marxa enrere amb la Gemma, però ella només espera la resposta de la Sandra, per si vol marxar amb ella, o no. Haurà d'actuar, perquè la Sandra sembla que ja s'ha decidit.

 • Com si fos ahir - capítol 120
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 120

  La Marta ha guanyat la guerra a en Pep, que ha de reconèixer que està desbordat. Avui queda completament en evidència davant de tothom, particularment de l'Armando. La Joana prepara amb la Júlia la presentació de la xerrada sobre la lluita feminista a l'institut. En Vicenç la corregeix constantment, perquè té l'Helena al cap. A l'Andreu, li surt una feina nova, però no ho veu clar, ja que es tracta d'una conxorxa d'en Marcos i la Gemma. Anirà a demanar explicacions a la seva ex.

 • Com si fos ahir - capítol 119
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 119

  En Vicenç demana a l'Helena que no l'esborri de la seva vida. Més tard confessa a l'Andreu què li passa. En Quim està decidit a muntar el pàrquing, però, un cop més, li apareix un senyal de malastrugança. I ja ha dit que no a la feina de comercial. En Cesc ha acabat la seva tasca a Adalisa i se n'acomiada mirant d'espavilar en Pep, que no aixeca cap. La Marta vol marxar al poble amb en Litus i la Pilar, però ella i el seu germà no se suporten. Algú hi sobra.

 • Com si fos ahir - capítol 118
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 118

  En Jordi confessa a en Quim que es va quedar la butlleta. Com s'ho deurà agafar? A més, ara que tindrà diners, li surt una sorprenent possibilitat de feina. Esclar que ell sempre fa volar coloms. La Gemma plega de la consultoria i se'n vol endur la Sandra. No sabem què li respondrà. En Litus es vol endur la Pilar al poble i la Marta no ho vol de cap manera.

 • Com si fos ahir - capítol 117
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 117

  En Miquel decideix no fer sòcia la Gemma i ella s'ho agafa molt malament. A partir d'ara farà el seu horari i prou. A en Miquel, aquesta decisió li sembla intolerable. En Jordi i la Sílvia continuen enfadats, ara que ella ha descobert què va fer amb la butlleta d'en Quim. L'Anna i en Litus intentaran reconciliar-los. En Vicenç intenta assumir el trencament amb l'Helena, però li resulta difícil. La Júlia demana ajuda a la Joana per fer un treball sobre el feminisme. Descobrim una Joana molt militant.

 • Com si fos ahir - capítol 116
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 116

  A la festa de les noces d'or dels Vilella, l'Helena és conscient que sempre serà l'"altra". Com reaccionarà? L'Andreu comença a mirar l'Eva amb uns ulls diferents. La Joana beu més del compte i en Vicenç ho aprofita per anar a l'habitació de l'Helena. Què s'hi trobarà? L'Ari creu que mai no podrà satisfer en Manel. I ho pateix. La Marta aprofita qualsevol ocasió per mirar de fer mal a en Litus. I avui en té una de ben clara.

 • Com si fos ahir - capítol 115
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 115

  La Sílvia descobreix moviments estranys al compte corrent. Lliga caps i descobreix què va fer en Jordi. Però les coses encara poden ser pitjors. La parella, a prop de la ruptura. La Gemma es posa gelosa quan veu en Cesc flirtejant amb la Fabiola. L'Ari està decidida a fer un "sacrifici" perquè en Manel estigui bé amb ella, però les coses no són tan senzilles com ella voldria creure.

 • Com si fos ahir - capítol 114
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 114

  En Quim ha trobat feina. L'ha contractat un amic que té en comú amb en Litus, i comet l'error d'explicar-l'hi. Torna en Miquel. La Gemma reivindica la seva feina i li demana una cosa que el deixa descol·locat. L'Andreu no trobava qui l'acompanyés a la festa dels Vilella, però avui canvien les coses. La Diana veu molt malament en Manel i decideix intervenir entre ell i l'Ari.

 • Com si fos ahir - capítol 113
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 113

  L'Eva confessa a l'Andreu que ja no suporta més la barroeria d'en Quim. A més, sent que tothom se la treu del damunt. Reaccionarà, l'Andreu? A la consultoria, la Gemma ha de fer quadrar la Noe, que intenta marcar-li el territori. La Sandra i en Xavi continuen enfadats i la Gemma té un gest amb la seva amiga. La Noe ho entendrà a la seva manera i buscarà la complicitat d'en Miquel. En Cesc planteja un altre pols a l'ex de l'Andreu, que sembla que s'estova.

 • Com si fos ahir - capítol 112
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 112

  Tantes atencions cap a la mare no són normals. En Litus té un costat fosc. En Miquel ha de marxar uns dies per feina. La Gemma pren possessió del despatx i a la Noe no li fa gens de gràcia. La convivència serà complicada. La Joana ja ha reservat hotel per celebrar les noces d'or amb tota la família. Ni l'Helena ni l'Andreu estan especialment interessats a anar-hi. En Quim "necessita" embolicar-se amb l'Eva i ho explica a l'Andreu.

 • Com si fos ahir - capítol 111
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 111

  La Sílvia s'està enamorant d'en Litus. I amb en Jordi lluny, les oportunitats es multipliquen. A més, ell i l'Eloi es cauen bé. La Noe aconsegueix que la Sandra i la Gemma la vegin amb uns altres junts. Ara serà a en Miquel a qui no li agradaran certs comportaments de la Noe. Xerra massa. I la Gemma i en Cesc continuen "competint" per veure qui mana.

 • Com si fos ahir - capítol 110
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 110

  En Litus i la Pilar estan fent els preparatius per a la mort de la Pilar al marge de la Marta, i ella es rebota de mala manera. L'Andreu no aconsegueix que la Laura, la seva cap, li trobi una sola virtut. Ara sí que es planteja marxar de l'hospital. L'Ari demana a en Manel que respecti la seva sexualitat, si vol continuar amb ella.

 • Com si fos ahir - capítol 109
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 109

  En Vicenç descobreix que l'Helena encara conserva la colònia d'en Ferran i no li fa gaire gràcia. A la consultoria, la Noe fa i desfà. La Sandra i la Gemma es queixen a en Miquel, però ell està força dominat. En Marc troba a faltar una samarreta firmada per en Michael Phelps. És la que la Júlia va "vendre" a la seva amiga, i que és irrecuperable. El fill d'en Quim comença a fer nosa a casa. En Cesc i la Gemma estan a punt d'embolicar-se, però la idea de continuar el joc és massa seductora.

 • Com si fos ahir - capítol 108
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 108

  L'Anna té un problema de salut i en Jordi anirà uns dies a París a cuidar-la. La Sílvia i en Litus es quedaran sols a casa. I està clar que es fan gràcia. En Cesc comença a sospitar de la Marta, però ella sap amagar bé les seves trampes. Ara que ja sabem què li passa a l'Ari, l'Eloi aconsella a en Manel que no la pressioni. I en Miquel i la Noe fan públic el seu compromís.

 • Com si fos ahir - capítol 107
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 107

  La Cati està farta d'en Marc i el fa fora de casa. El noi truca a la porta d'en Quim. Què faran ell i l'Eva? I quin paper hi jugarà la Júlia, a qui en Marc li agrada molt? La Joana torna del cap de setmana. En Vicenç l'ha trobat a faltar. Està jugant a dues bandes i cada dia se sent més còmode. La Marta té ocasió de marcar-se uns quants punts més a costa d'un cada cop més ensorrat Pep.

 • Com si fos ahir - capítol 106
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 106

  En Jordi s'ha descontrolat i ha decidit no tornar els diners a en Quim. Què en farà? En Manel descobrirà per què l'Ari se'l treu del damunt cada cop que ell té ganes de sexe. L'Andreu continua sense estar bé a la feina. Tothom li gira l'esquena i es planteja canviar d'hospital. I en Vicenç no vol marxar el cap de setmana amb la Joana, i s'inventa una excusa per quedar-se i poder estar amb l'Helena.

 • Com si fos ahir - capítol 105
  Veure vídeo

  Com si fos ahir - capítol 105

  En Miquel ha de passar la tarda amb l'Èric, el fill de la Noe. El nen és un salvatge i serà una vetllada horrorosa, amb bombers inclosos. A Adalisa esbronquen en Pep per no deixar que la Marta acompanyés la seva mare a l'hospital. Es posa de manifest la relació especial que hi ha hagut sempre entre en Jordi, la Sílvia i en Litus.