TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 4 resultats.

 • Matriculats - 18/06/2018
  Veure vídeo

  Matriculats - 18/06/2018

  A Matriculats, hem comprovat que tots els alumnes volen aprovar i deslliurar-se per sempre del professor; però què passa, la primera vegada que s'enfronten tots sols amb el volant? Ho sabrem veient la Míriam, que per fi és lliure d'anar a comprar amb cotxe... i amb la seva mare de copilot. A l'Aretha La Galleta se li acosta la data de l'examen i li agafen tots els mals. A diferència del Felipe, un alumne del Lolo que col·lecciona carnets de conduir. També sabrem com són els exàmens de moto i veurem com interpreta el paper d'alumne l'actor Sergi Cervera, l'Albert Rivera del Polònia.

 • Matriculats - 11/06/2018
  Veure vídeo

  Matriculats - 11/06/2018

  Matriculats entra al món dels vehicles grans i es fica a la cabina d'un tràiler amb alumnes que en realitat no volen ser camioners: amb l'Albert, que vol ser professor d'autoescola, i amb la Tania, que vol ser bombera. Visitarem l'autoescola més esbojarrada de Lleida i coneixerem la Sofia, una alumna que va trigar quatre anys a aprovar l'examen teòric. Li passarà el mateix, amb el pràctic?

 • Matriculats - 04/06/2018
  Veure vídeo

  Matriculats - 04/06/2018

  Com és treure's el carnet més enllà dels 65 anys? En aquest capítol veurem que per aprendre a conduir el més important no és l'edat, són les ganes. I si no, pregunteu-ho a l'Assumpció, que li fa tanta il·lusió que no frena ni quan es troba unes escales. Viurem moments molt emotius amb una senyora que posa les mans al volant per primera vegada als 81 anys. I no ens oblidarem dels joves: veurem els avenços del Pol Molina i acompanyarem Aretha La Galleta (una "instagramer" amb milers de seguidors) a la seva primera pràctica.

 • Matriculats - 28/05/2018
  Veure vídeo

  Matriculats - 28/05/2018

  Al primer capítol serem testimonis dels atacs de nervis que viu la Míriam cada vegada que es presenta a un examen pràctic. Serà capaç de superar-los? Coneixerem el Pol, un altre sac de nervis... i de crits! Viurem amb ell el seu primer dia a l'autoescola, la mateixa on es va treure el carnet el seu pare, el Tomàs Molina. I coneixerem una història de superació: la de l'Ángel, un eivissenc que poc després d'un accident de moto ha de tornar a aprendre a conduir, aquesta vegada amb un cotxe adaptat.