TOTS ELS PROGRAMES

S'han trobat 63 resultats.

 • Disport Futbol Club
  Veure vídeo

  Disport Futbol Club

  El Disport Futbol Club és molt més que únicament un club de futbol. Els seus equips els formen persones amb discapacitat psíquica i física. Disport té com a objectius principals: fomentar la pràctica esportiva com a element fonamental del tractament de recuperació i millora de l'autonomia, de les condicions de vida personal i de la màxima inserció social.

 • Judo: Superació i valors
  Veure vídeo

  Judo: Superació i valors

  El Moisès Garcia, que va néixer sense braç dret, i el Loc Piña, amputat d'una cama fa 2 anys, són un exemple de superació i esforç. Practiquen judo, un esport on és vital tant agafar el rival com mantenir l'equilibri. Lliçó de vida d'aquests dos joves esportistes i dels seus companys, al Club Judo La Llagosta.

 • Lliures com ocells
  Veure vídeo

  Lliures com ocells

  Des del cel, els problemes empetiteixen. Les sensacions de tranquil·litat i llibertat són màximes; més si normalment et mous amb cadira de rodes. Són algunes de les reflexions que sentim a la jornada de vol per a persones amb mobilitat reduïda que organitzen les associacions Vols per a tothom, Temyque (Tengo Esclerosi Múltiple y Qué) i Las sillas voladoras, a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Una jornada de convivència i solidaritat que deixa imatges tant espectaculars, com les sensacions que expliquen els protagonistes.

 • Tennis per a invidents
  Veure vídeo

  Tennis per a invidents

  La Federació Catalana de Tennis ha engegat una escola de tennis per a invidents, aquest any 2017. Un projecte novedós a casa nostra que neix, gràcies a la col·laboració del voluntariat i de la Fundació Sound Tennis.

 • Núria Marquès, nedadora paralímpica
  Veure vídeo
 • Núria Marquès, nedadora paralímpica
  Veure vídeo

  Núria Marquès, nedadora paralímpica

  Considerada, per molts, l'hereva de la multicampiona Teresa Perales. Núria Marquès va néixer amb un fèmur més curt que l'altre i li van amputar part d'una cama quan tenia 9 anys. A punt de fer-ne 18, s'entrena al CN Sant Feliu, amb un grup de nedadors sense cap tipus de discapacitat. La constància, el treball i la il·lusió la van portar a debutar als Jocs Paralímpics de Rio amb només 16 anys. Va ser un debut immillorable, campiona olímpica en 400 m lliures i subcampiona en 100 m esquena. La Núria i el seu entrenador, Juan Carlos Quevedo, reviuen l'èxit a Rio de Janeiro i reflexionen sobre el secret d'aquests triomfs i dels que esperen que arribin en un futur.

 • Escola inclusiva de vela d'iniciació i transoceànica
  Veure vídeo

  Escola inclusiva de vela d'iniciació i transoceànica

  L'escola vela Mataró té un programa de vela inclusiva, anomenat "Embarca't amb nosaltres". Destinat a joves d'edats diferents, amb i sense discapacitat, que treballen i aprenen plegats.

 • Escola inclusiva de vela
  Veure vídeo
 • Els castellers de la il·lusió
  Veure vídeo

  Els castellers de la il·lusió

  A Valls hi ha una colla castellera molt especial: els castellers de la il·lusió. Hi conviuen persones amb necessitats especials, i sense. Un exemple de treball i de convivència.

 • Els castellers de la il.lusió
  Veure vídeo
 • Elena Congost, sumant reptes i quilòmetres
  Veure vídeo

  Elena Congost, sumant reptes i quilòmetres

  Elena Congost és una atleta, deficient visual, que sembla que no tingui límits. Medallista paralímpica i mundial en 1.500 m, ara ha fet el salt a les proves de ruta i correrà la marató paralímpica a Rio de Janeiro. És la primera vegada que es disputarà la prova en categoria femenina en uns Jocs Paralímpics i l'Elena s'ha proposat fer història i intentar guanyar-la.

 • Capacitats: Elena Congost, sumant reptes i quilòmetres
  Veure vídeo
 • Toni Quiñonero, rider WCMX
  Veure vídeo

  Toni Quiñonero, rider WCMX

  Reportatge del programa Capacitat del rider Toni Quiñonero.

 • Surf per a tothom
  Veure vídeo

  Surf per a tothom

  El surf és una modalitat esportiva que suposa moviment sobre el moviment. Un repte per a qualsevol esportista, més per a persones que tenen, per exemple, mobilitat reduïda. L'associació "Play & Train" promou la pràctica de l'esport a l'aire lliure, amb sortida de colònies incloses. El surf és un dels esports que forma part del seu programa.

 • 40 anys de catalans a 8.000 metres
  Veure vídeo