Aquest dilluns, a les 23.10, el 33 emet dos capítols de la sèrie documental "A taula". La Pulla El blat dur és una matèria primera amb què s'especula fort. El germà gran d'una família d'agricultors s'ocupa de les finances, mentre el petit continua de pagès a la casa pairal. El blat dur és bàsic per a la bona elaboració casolana de la pasta fresca que cada dia del món fa l'àvia Michaela: escanyacapellans, orelletes o rosquilles. Altres plats tradicionals: "aqua sale" (mena de pa amb tomàquet) i pollastre farcit i amb salsa. Meran A les muntanyes del Tirol del Sud es troba la granja dels Zmailer. Avui en Hans ha començat la collita de la poma, però aquest no és l'únic que conreu que ha d'atendre. A banda d'altres fruiters, compta amb un hort que els proporciona les verdures que més utilitzen. Abans d'anar a veremar la petita vinya que té a la vall, la seva dona Martha prepara costelles de xai al forn.