Vida Digital

Cada divendres entrem a la intimitat tecnològica d'una persona popular i coneguda per saber quins són els seus hàbits i de quina manera utilitza les xarxes socials. Tothom té una vida digital sense saber-ho. La descobrim. 

ÀUDIOS

Espai Gurú

És l'espai que dediquem cada setmana a la reflexió. Ens envoltem d'influenciadors que estudien, pensen i investiguen aquest món canviant. És el moment més interessant de la setmana. És una classe magistral!

ÀUDIOS

El youtuber Ignasi Taltavull

Ignasi Taltavull i Mariola Dinarès

Ignasi Taltavull i Mariola Dinarès

És el més actiu al canal Popap que tenim a YouTube. La Mariola Dinarès està capficada a crear un protocol de comportament en xarxes socials i vol que l'ajudi el guionista i youtuber Ignasi Taltavull. No queda clar que ho pugui aconseguir.

ÀUDIOS

L'espia Joan Arenyes

Neguitós i curiós de mena. A Joan Arenyes li agrada la música, la comunicació, la ràdio… i busca a través de la xarxa i per tot el món el que és interessant i inspirador. És el nostre prescriptor més curiós.

ÀUDIOS

L'independent Josep Martín

Josep Martín

Josep Martín

El realitzador i presentador del programa Indepedents d'Icat.cat, Josep Martín, ens porta la música i l'art que més l'han inspirat. És el nostre prescriptor de cultura per excel·lència i volem saber què l'inspira.

ÀUDIOS

F5

L'equip de buscadors i buscadores Popap investiga cada dia una tendència social per entendre en quin món vivim. Busquem els protagonistes i els especialistes que ens puguin posar en context el que està passant.

ÀUDIOS

Actualitat

Les tendències socials i els continguts que més triomfen a les xarxes.

ÀUDIOS