Vida Digital

Els divendres entrem a la intimitat tecnològica de personatges populars d'àmbits com la política, el teatre, la música, la ciència… Tothom té una vida digital sense saber-ho.

ÀUDIOS

Popap challenge a Youtube

Roc Massaguer

Roc Massaguer

Roc Massaguer "outconsumer" proposa reptes als youtubers i els usuaris més actius i sorprenents que utilitzen aquesta plataforma com el seu principal canal. Un espai que se sent per la ràdio, es mira pel web catradio.cat i es recupera al canal de Youtube del Popap. Carles Tamayo realitza el vídeo pel canal.

ÀUDIOS

Story Txelling

L'actriu Txell Aixendri i el director teatral Israel Solà

L'actriu Txell Aixendri i el director teatral Israel Solà

L'actriu Txell Aixendri i el director teatral Israel Solà es plantegen fer l'obra més moderna del món. És una sèrie podcast d'humor àcid que vol fer reflexionar sobre aquest món en què vivim.

ÀUDIOS

Caçatendències al món

Amb Joan Arenyes connectem amb les principals capitals del planeta per descobrir nous hàbits i les noves tendències que s'imposen al món i que aviat arribaran a Catalunya o ja hi són amb empreses punteres.

ÀUDIOS

El xat

Estrenem converses sobre tecnologia entre avis i nets. És un intercanvi generacional, nostàlgic i sorprenent. Avis i nets que estan més connectats del que podria semblar en un primer moment. Uns aprenen dels altres i tant els avis com els nets fan descobriments. 

Espai Guru

Conversem amb experts de la nova societat digital. Un espai de reflexió on convidem a gent que ens inspira i que ens interessa per obrir la ment i entendre aquest món canviant.

ÀUDIOS

Publicitat i creativitat amb Carles Valdés

Espai setmanal dedicat a la comunicació i la nova publicitat centrada en els continguts que es comparteixen a les xarxes de la mà de Carles Valdés, director creatiu de l'agència Vimema especialitzada en els nous entorns.

ÀUDIOS

F5

L'equip de buscadors i buscadores Popap explica la transformació digital de la nostra societat amb testimonis reals i l'ajuda dels experts. Busquem els protagonistes i els especialistes que ens puguin posar en context el que està passant.

Podcast

ÀUDIOS

Actualitat

Les tendències socials i els continguts que més triomfen a les xarxes.

ÀUDIOS