TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 987 resultats.

 • Filmosardana: buscant en Nemo
  Escolta àudio

  Filmosardana: buscant en Nemo

  La "Filmosardana" d'aquesta setmana és la perversió sobre "Sardinet", el Nemo de la Confederació Sardanista de Catalunya. No us ho perdeu!

 • Nou disc de la Cobla Amsterdam: "Blanc i beix"
  Escolta àudio

  Nou disc de la Cobla Amsterdam: "Blanc i beix"

  La Cobla Amsterdam ha presentat (a Holanda) el seu nou treball. Es diu "Blanc i beix" i recull alguna de les interpretacions fetes, en directe a Catalunya, durant la gira 2017.

 • Mar Vilar, flabiol de la cobla Palafolls, becada al Josep Maria Bernat
  Escolta àudio

  Mar Vilar, flabiol de la cobla Palafolls, becada al Josep Maria Bernat

  Nova entrega de la Beca Josep Maria Bernat, per a joves instrumentistes de cobla. I l'ha obtingut la Mar Vilar, de 20 anys, instrumentista de flabiol, de l'escola de cobla de Palafolls. Al "Sardanet" ens parla de la seva carrera.

 • L'any Viladesau comença a Torroella de Montgrí amb una exposició
  Escolta àudio

  L'any Viladesau comença a Torroella de Montgrí amb una exposició

  El Museu de la Mediterrània de Can Quintana, a Torroella de Montgrí, ha celebrat aquesta setmana una nova presentació dels resultats dels seu treball. Una de les activitats que s'hi durà a terme és una exposició sobre la figura de Ricard Viladesau. Ens ho explica el seu comissari, Jordi Molina.

 • Sardanet 610: Els holandesos que toquen sardanes, presenten disc nou
  Escolta àudio

  Sardanet 610: Els holandesos que toquen sardanes, presenten disc nou

  Al Sardanet us parlem d'un nou treball discogràfic, el que ha presentat la Cobla Amsterdam. Un disc en directe, resultat de les ballades que van fer l'estiu passat a Catalunya. A més, també us descobrim la nova jove instrumentista guanyadora de la Beca Josep Maria Bernat, la flabiolaire de Palafolls Mar Vilar. Tot això i més coses. Aquí, al #Sardanet, fent el #SardaPunky

 • Sardanet 609: campionat virtual de resses!
  Escolta àudio

  Sardanet 609: campionat virtual de resses!

  Aquesta nova edició del Sardanet parlem, sobretot, de la cloenda del campionat virtual de revesses. El concurs revesses.cat és una de les principals atraccions de la competició sardanista del gener i que, per sisè cop, arriba a la seva final. A més, amb en Víctor Rodríguez, el nostre talp a la confederació, repassem els passos que es fan per assolir que la sardana sigui patrimoni de la humanitat per la Unesco. Amén!

 • Sardanet 608: Regals de reis en format disc. El millor presentat durant els darrers 12 mesos.
  Escolta àudio

  Sardanet 608: Regals de reis en format disc. El millor presentat durant els darrers 12 mesos.

  Com que s'acaba el trienni festiu nadalenc, atenció que repassem aquells discos que els reis us haurien d'haver portat avui. Per exemple, els dos treballs de la Principal del Llobregat: un en directe, i un altre amb la cobla mil·lenària al costat. O bé una nova entrega de la Fonoteca de la Cobla Ciutat de Girona, repescant les composicions del Miquel Serra, l'únic Serra que fins ara ningú ha reivindicat. Entre altres, tot plegat, perquè el volum de discos de cobla quest any ha tornat a ser d'èxit. Avui ho repassem, al #Sardanet, fent el #Sardapunky

 • Sardanet 607: Coses importants (o no) que han passat el 2017 en el sardanisme o el coblisme
  Escolta àudio

  Sardanet 607: Coses importants (o no) que han passat el 2017 en el sardanisme o el coblisme

  El món de la sardana no passarà a la història, aquest 2017, per grans èxits o grans decepcions. Però sí per coses que no es repetiran. Per exemple, la inauguració de la Casa de la Sardana. O bé l'inici dels treballs per aconseguir que la sardana sigui patrimoni de la humanitat. A més de tot això, hem vist una versió burlesque de sardanistes ensenyant-ho tot ballant i, perquè no, hem anat a trobar els orígens de Pep Ventura a Alcalà la Real. Avui ho repassem, al #Sardanet, fent el #Sardapunky

 • Sardanet 607: L'experimentació per a cobla aquest 2017
  Escolta àudio

  Sardanet 607: L'experimentació per a cobla aquest 2017

  El sardanet prenadalenc serà ple de bons propòsits de la música per a cobla. Sabeu tot el què ha passat com a novetats paracoblístiques aquest 2017? un munt de coses que repassarem avui. Com el treball "Matèria del temps" de Jordi Molina, que porta la tenora cap a camins nous i jazzístics, o bé la nova versió de la "Cançó d'amor i de guerra" de la Simfònica de Cobla i Corda. I no ens oblidarem de la versió més gamberra de la cobla i els seus instruments amb els Biflats i els Tamborino So Obstinat. Avui ho repassem, al #Sardanet, fent el #Sardapunky

 • Sardanet 605: es prepara el 2018 amb la nova guia sardanista, parlem de la cobla 1 d'octubre i Artés
  Escolta àudio

  Sardanet 605: es prepara el 2018 amb la nova guia sardanista, parlem de la cobla 1 d'octubre i Artés

  Al sardanet d'aquesta setmana, repassem els darrers resultats de l'any. Alhora, com que l'activitat sardanista és inacabable, us parlem també d'una nova formació musical, la cobla 1 d'octubre. I, finalment, us explicarem les novetats de la nova guia sardanista que recull el bo i millor de la propera temporada. Això, a més, amb Sergi Vives reversionant Cabaret. #Sardapunky

 • Sardanet 604: Campionat de Punts lliures, el darrer títol de la temporada
  Escolta àudio

  Sardanet 604: Campionat de Punts lliures, el darrer títol de la temporada

  Sentirem com es va viure en directe la Final de Punts lliures des de Figueres i sabrem els resultats d'aquesta final plena de creativitat, emoció i bones vibracions. També repassarem el nou treball de la cobla Sant Jordi, "obligats" i intentarem treure'n algun dels espectacles per l'any que ve. Farem el #sardapunky, és clar.

 • Sardanet 603: El darrer concurs de la temporada, el Sarau Artesenc
  Escolta àudio

  Sardanet 603: El darrer concurs de la temporada, el Sarau Artesenc

  Amb només un concurs de sardanes per tancar la temporada, al Sarda.net us expliquem, precisament, coses de la final de punts lliures (diumenge dia 3 a Figueres) i el Sarau Artesenc (el dia 8 a Artés). Aquest Sarau, si una cosa té, són cobles com la Sant Jordi i la Bisbal, i orquestres com la mateix principal de la Bisbal i la Maravella. I, atenció, el paper dels músics de cobla en el multitudinari concert d'aquest diumenge a la Plaça d'Espanya de Barcelona, organitzats per Músics per la Llibertat.

 • Gasulla, Alcalà, Santiago i Paulí - Pòquer guanyador
  Escolta àudio

  Gasulla, Alcalà, Santiago i Paulí - Pòquer guanyador

  El col·lectiu GASP ha presentat un nou "Connectats". És la tercera entrega d'una mostra de quatre dels compositors més actius en el camp de la cobla. I que ho decideixen tot fent sopars. Són Dani Gasulla, Lluís Alcalà, Carles Santiago i Jordi Paulí.

 • La Simfònica de Cobla i Corda presenta una revisió de la "Cançó d'amor i de guerra"
  Escolta àudio

  La Simfònica de Cobla i Corda presenta una revisió de la "Cançó d'amor i de guerra"

  La capacitat de fusionar la cobla amb altres formacions ja no ens ha de sorprendre. La gràcia és quan les fusions sonen i sonen bé. És el cas de la Simfònica de Cobla i Corda, que presenta el seu novè treball discogràfic amb una reinterpretació de la "Cançó d'amor i de guerra". Al Sarda.net hem parlat amb el director de la formació, en Francesc Cassú.

 • Sardanet 602: pausa al campionat i dues novetats musicals, GASP i Simfònica de Cobla i Corda
  Escolta àudio

  Sardanet 602: pausa al campionat i dues novetats musicals, GASP i Simfònica de Cobla i Corda

  Aquesta setmana estem pendents de com anirà la final de punts lliures, prevista per el primer diumenge de desembre a Figueres. Mentre, us parlem de dues novetats: la que ha presentat el col·lectiu Gasp (Gasulla, Alcalà, Santiago i Paulí) i la que el cap de setmana presenta la Simfònica de Cobla i Corda. A més, com que som malalts de competició, volem saber com el nou reponsable del campionat de la UCS valora la temporada. I filmografia sardanista, és clar!