El tàndem Ruscalleda-Balam, la salut del màrqueting català i l'acord entre Barcelona i el Japó
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

El tàndem Ruscalleda-Balam, la salut del màrqueting català i l'acord entre Barcelona i el Japó

Visiten "Revolució 4.0" dos dels cuiners catalans més prestigiosos: Carme Ruscalleda i Raül Balam. Xantal Llavina parla amb Ruscalleda, que ens explica per què ha decidit tancar el Restaurant Sant Pau després de 30 anys de feina intensa. La cuinera que compta amb més estrelles Michelin de tot el món posa punt final a la història d'aquest restaurant per encarar nous reptes professionals, que ens desvela al programa. El seu fill, el també prestigiós xef Raül Balam, valora la decisió presa per la seva mare i ens posa al corrent dels seus projectes. Lluís Torra, president del Club Marketing Barcelona, ens explica els objectius i reptes de futur de l'associació que l'any que ve complirà 60 anys i que va ser la primera a l'estat espanyol dedicada a aquest sector. Coneixem l'acord signat entre Barcelona Activa i el Japó per intercanviar projectes i acabem el programa explicant com Catalunya s'ha de convertir en un exemple mundial de col·laboració publicoprivada.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA