MeteoTerra 169- La Carxofa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTerra 169- La Carxofa

La setmana passada parlàvem d'hortalisses d'hivern i ara parlem de la carxofa: un conreu lleugerament resistent a les glaçades que necessita molta aigua i molt adob. En Xavier Coll ens detalla més característiques i particularitats. També coneixereu les zones geogràfiques on està més implantada i quines tradicions culinàries l'envolten.

Pregunta: La carxofa és un conreu més propi de l'estiu o de l'hivern?
Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment més pròxim al vostre domicili
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS