MeteoTaula 261 -  Restaurant a delit, Torrelles de Llobregat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 261 - Restaurant a delit, Torrelles de Llobregat

Ens entaulem en el restaurant situat al Baix Llobregat que gaudeix de la proximitat dels productes del delta i locals. Albert Perals ens explica quin són els trets característics d'aquest restaurant i els plats que no podem deixar de banda.

Pregunta: Un dels plats que broden a Restaurant A delit és, segons un servidor, Francesc Mauri?
Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant) 1 torta imperial de 200 g, 1 agredolç de mel de taronger, 1 mel amb pell de taronja i 1 mel amb crema d'avellana. I 1 estoig Premium monofloral de 3x50g gentilesa de Torrons i Mels Alemany

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS