MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada

Una cuina per no llençar res. Aquesta és la base de la filosofia d'Ada Parellada reflectida en el llibre "La cuina sostenible". En l'entrevista, ens comenta la quantitat de menjar que acaba a les escombraries i els trucs i les idees per aprofitar al màxim els aliments.

Pregunta: Viure de renda és un terme econòmic que aplica l'Ada a la cuina sostenible?
Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS