MeteoTaula 262 -  Celler Solergibert
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 262 - Celler Solergibert

El pla de Bages es fa espai entre el millors vins del país. Amb Josep Solergibert, propietari, gerent, enòleg, vitivinicultor del Celler Solergibert, fem un tast d'una de les seves joies i ens explica l'evolució de les varietats de la vinya a la comarca.

Pregunta: Quantes varietats de vins tenim a Solergibert?
Premi: Lot amb quatre barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant) una coca imperial de 200 g, un agredolç de mel de taronger, una mel amb pell taronja i 1unamel amb crema d'avellana. I un estoig Premium monofloral de 3x50 g gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS