MeteoTaula 230 – El vi criat en àmfores
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 230 – El vi criat en àmfores

Descobrim un nou model d'elaborar el vi que ve de molt lluny. Durant els darrers anys s'estan recuperant algunes formes antigues de fer vi, com el vi criat en àmfores. Tenim dues persones que ens n'explicaran els matisos i el resultat. Són Eduard Pie, enòleg i viticultor del Celler Sicus, i Carles Llarch, ceramista.

Pregunta: Quin és el nom de la gamma o col·lecció Sicus de vins criats en àmfores?
Premi: Lot amb quatre pots de mel de 250 grams de pell de taronja, avellana, romaní, taronger i un pot de pol·len de 125 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS