MeteoTaula 223 – Trossos del Priorat, més que un vi
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 223 – Trossos del Priorat, més que un vi

Anem al Priorat a descobrir una de les joies de la comarca i del país, Trossos del Priorat. L'enòloga d'aquest celler, Eva Escudé, ens n'explica la història. Un celler de curta durada, format per petits trossos de terrenys, que ha situat els seus vins dins l'elit del món del vi. Com es cull i quina és la cura que es té de les vinyes?

Pregunta: Quina varietat domina en els vins del Celler Trossos del Priorat?
Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 g, de crema d'avellana, nous, pròpoli, castanyer i farigola, gentilesa de Torrons i Mels Alemany

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS