MeteoTaula 216 – Xocolata i revista especialitzada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 216 – Xocolata i revista especialitzada

Descobrirem el contingut d'"Art-e-sans", una revista especialitzada en productes artesans i ecològics, amb Núria Valentí, i sabrem que Catalunya ha estat una potència en l'elaboració de la xocolata amb el xocolater Xavier Cordomí, de Bombons Blasi.

Pregunta: com es titula la nova edició de la revista "Art-e-sans"?
Premi: un exemplar del llibre de Francesc Mauri "Stop al canvi climàtic. Com podem ser més sostenibles?", gentilesa de Cossetània Edicions, i un exemplar de la revista "Art-e-sans".

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS