MeteoTaula 186- Les postres de la boira: premi al millor plat creatiu!
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 186- Les postres de la boira: premi al millor plat creatiu!

Heu pensat mai com es podria materialitzar la BOIRA en forma de postres gastronòmiques? Els nostres convidats ho han pensat a la perfecció, i han vingut a explicar-nos-ho amb una demostració empírica. Són en Francesc Molins, propietari del Restaurant Cal Xirricló; i en Gabriel Jové i en Marc Lorés, caps de cuina. Han obtingut el premi al millor plat creatiu en un certamen gastronòmic!

Pregunta: Aquestes postres han guanyat en un concurs de: a) Madrid b) Barcelona c) París?
Premi: LOT de primavera, amb 5 pots de mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS