Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula 167- "Esmorzars de forquilla business": compartir coneixements per fer un món millor

Durada: 11 min
04/02/2016
Des de la delegació de Catalunya Ràdio Tarragona ens acompanya la Marta Domènech, directora de l'Hotel-Hostal Sport, per explicar-nos aquesta nova manera d'entendre el primer àpat del dia. Es tracta d'esmorzars que van més enllà de la seva pròpia definició: pretenen ser espais de reflexió compartida entre empresaris i directius sobre el món de l'empresa per posar en valor les iniciatives territorials dins d'un context global i cada vegada més competitiu. El pròxim dijous 11 de febrer, hi haurà el ponent Antoni Abad, que és president de la patronal catalana Cecot, amb el paper i els reptes de la petita empresa catalana com a nucli central de la reflexió.


Pregunta: Els esmorzars de forquilla se centren en entrevistes només al món empresarial?
Premi: Lot Amb 5 pots de mel de 250 grams de farigola, crema d'avellana, pròpolis, nous i castanyer, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios