MeteoTaula 130 - Jornades Gastronòmiques de l'Ostra 2015 a l'Ampolla, del 9 al 24 de maig
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 130 - Jornades Gastronòmiques de l'Ostra 2015 a l'Ampolla, del 9 al 24 de maig

Com podeu veure, l'ostra ocupa un parell de seccions d'aquest núm. 130 del programa. N'hem parlat a MeteoMar des d'un punt de vista més biològic i morfològic; però també hi volem donar la volta i parlar-ne des d'una visió gastronòmica. Tot plegat dins del context de les jornades gastronòmiques d'aquest mol·lusc que es porten a terme a l'Ampolla fins al 24 de maig. Tenim amb nosaltres Lluís Maldonado: membre del Patronat de Turisme de l'Ampolla, i Salvador Cabrera, gerent del Restaurant lo Goleró, perquè ens expliquin com s'estan succeint aquestes jornades i quines peculiaritats gastronòmiques té l'ostra.

Pregunta: Les ostres viuen adherides a la sorra o a les roques?
Premi:
Lot de mels de primavera, gentilesa de Mels Alemany, amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, pel de taronja i mel amb gelea reial

>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS