Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoEscapades 141- Mercat de la fruita dolça de Piera i el préssec de la Fortesa

Durada: 17 min
06/08/2015
Avui ens escapem en una zona de transició entre la Catalunya Central i el corredor Prelitoral català, on el subsòl argilós i calcari propicia unes condicions úniques per tenir un préssec d'alta qualitat i molt dolç que no es troba en altres regions catalanes. Tenim quatre punts de vista per explicar-vos aquest mercat de producte autòcton: en primer lloc, en Josep Torrens i l'Agustí Duran, agricultors; la Vanesa Fernández-Arroyo, regidora de Turisme, Sanitat i Gent Gran de Piera; i finalment, en Josep Llopart, regidor de Comerç i Urbanisme, i creador del mercat.

Pregunta: Quina denominació local rep el préssec de la zona de Piera?
Premi: 2 bitllets d'anada i tornada pel cremallera de Núria, gentilesa del FGC
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios