TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1348 resultats.

 • La Gina juga per primera vegada a l'Overwatch
  Escolta àudio

  La Gina juga per primera vegada a l'Overwatch

  Overwatch és un joc de Blizzard, els mateixos creadors que Diablo, Starcraft o World of Warcraft o Heartstone, que va sortir el maig de l'any passat, i la Gina Tost l'està començant a provar.

 • L'Oriol Dalmau s'ha cremat la vista amb el Yakuza Zero
  Escolta àudio

  L'Oriol Dalmau s'ha cremat la vista amb el Yakuza Zero

  Regalem el videojoc Yakuza Zero, però abans l'Oriol Dalmau ens explica les seves experiències.

 • La gran crisi de la indústria dels videojocs
  Escolta àudio

  La gran crisi de la indústria dels videojocs

  Per explicar-ho, ens hem de remuntar a inicis dels 80. A l'any 82 als cinemes vèiem "Rambo", "ET", "Tron" o "Blade Runner", a les pistes de ball ho petava "Abracadabra", "Come on Eileen" o el "Thriller" de Michael Jackson i als videojocs tots anàvem bojos pel "PacMan", però alguna cosa estava passant.

 • Existeixen aplicacions i videojocs per a milionaris?
  Escolta àudio

  Existeixen aplicacions i videojocs per a milionaris?

  És un tema sorprenent. És difícil dir si existeixen jocs i apps per a gent amb molts diners perquè també depèn del que cadascú consideri que és un preu molt elevat, però en qualsevol cas hi ha aplicacions per a les quals hauríem de pagar molts diners. L'Albert Garcia ha investigat el tema.

 • Us regalem un joc del ZX Spectrum
  Escolta àudio

  Us regalem un joc del ZX Spectrum

  El Computer Spiele Museum de Berlín fa 20 anys i no se'ls ha acudit altra cosa per celebrar-ho que retre un homenatge a l'ordinador ZX Spectrum en una iniciativa anomenada "History worth playing".

 • Generacio digital, de 00 a 01 h - 19/03/2017
  Escolta àudio

  Generacio digital, de 00 a 01 h - 19/03/2017

  Entrevistarem al creador del llibre electrònic en Braille Carlos Madoley i emetrem pels oients del Generació digital un videojoc per l’ordinador ZX Spectrum, una iniciativa relacionada amb els 20 anys del museu berlinès Computer Spiele Museum. A més coneixerem el projecte Gutemberg i farem un llistat de les aplicacions i els videojocs per a milionaris.

 • La Gina Tost parla d'un videojoc d'ous
  Escolta àudio

  La Gina Tost parla d'un videojoc d'ous

  Parlem d'un videojoc que aquests dies que està pujant com l'escuma. Es diu "Egg Inc", i es pot descarregar per a Android i iOs i hi hem de portar una empresa de gallines per fer ous.

 • Congrés estatal RITSI
  Escolta àudio

  Congrés estatal RITSI

  Parlem amb Albert Gil, president del consell d'estudiants de l'escola d'enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona i organitzador del 8è congrés estatal Ritsi. Reunió d'Estudiants d'Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica.

 • El robots que han "mort" dins de la central de Fukushima
  Escolta àudio

  El robots que han "mort" dins de la central de Fukushima

  Francesc Xavier Blasco ens explica la problemàtica de la descontaminació de Fukushima per part de l'empresa TEPCO.

 • Una aplicació per a empreses per fer enviaments de grans dimensions: Ontruck
  Escolta àudio

  Una aplicació per a empreses per fer enviaments de grans dimensions: Ontruck

  Ontruck: Aplicacions que no estan pensades per a la gent sinó per a les empreses.

 • El creador de píxels que conquerirà el món
  Escolta àudio

  El creador de píxels que conquerirà el món

  Entrevistem el creador gràfic Pepepué, especialitzat a dibuixar amb píxels. Ens explica com crea les seves obres.

 • Generacio digital, de 00 a 01 h - 12/03/2017
  Escolta àudio

  Generacio digital, de 00 a 01 h - 12/03/2017

  Durant tot el programa ens acompanyarà el creatiu gràfic Pepepué de McCANN Worldgroup per parlar de píxels, coneixerem el nou videojoc del Club Super 3, descobrirem quants robots han entrat i no han sortit a la central de Fukushima i parlarem amb el responsable de la iniciativa per empreses Ontruck. La Gina Tost està enganxada a Egg Inc i el nostre youtuber Chris de El Canal de Chris ens explica vídeos d’aquesta setmana relacionats amb la Nintendo Switch. A més, entre altres continguts, parlarem del Congrés Estatal RITSI, la Reunió d’Estudiants d’Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica.

 • Píxels com cigrons
  Escolta àudio

  Píxels com cigrons

  Aquest dissabte a les 00:00 i durant tot el programa ens acompanyarà el creatiu gràfic Pepepué de McCANN Worldgroup per parlar de píxels, descobrirem el nou videojoc del Club Super 3, sabrem quants robots han entrat a la central de Fukushima i no n'han sortit o parlarem amb el responsable de la iniciativa per a empreses Ontruck. La Gina Tost està enganxada a Egg Inc i el nostre youtuber Chris, d'El Canal de Chris, ens explica vídeos d'aquesta setmana relacionats amb la Nintendo Switch. A més, entre altres continguts, parlarem del Congrés Estatal RITSI, la Reunió d'Estudiants d'Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica.

 • Generacio digital, de 00 a 01 h - 05/03/2017
  Escolta àudio

  Generacio digital, de 00 a 01 h - 05/03/2017

  Fem un programa amb tot el més interessant que ens hem trobat al Mobile World Congress, 4YFN i el YOMO Festival. Una visió general per parlar, no només de dispositius mòbils, sinó d’intel·ligència artificial, alguns videojocs que també s’han pogut veure, realitat virtual o conversarem amb ONG’s. A més, tindrem temps al final del programa per parlar de la Nintendo Switch que apareix aquest mateix divendres.

 • El resum definitiu del MWC2017, el 4YFN i el Yomo Festival
  Escolta àudio

  El resum definitiu del MWC2017, el 4YFN i el Yomo Festival

  Programa especial amb el més interessant que ens hem trobat al Mobile World Congress, el 4YFN i el YOMO Festival. Una visió general per parlar no només de dispositius mòbils sinó d'intel·ligència artificial, alguns videojocs que també s'hi han pogut veure, realitat virtual o grafè. A més, tindrem temps al final del programa per parlar de la Nintendo Switch, que ha aparegut aquest mateix divendres.