TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1470 resultats.

 • Els videojocs de lluita més enllà del "Hadoken"
  Escolta àudio

  Els videojocs de lluita més enllà del "Hadoken"

  Coneixem l'equip BCNFighters, que es dedica a organitzar tornejos de videojocs de lluita. Aprofitem que ens visiten a l'estudi per fer una competició en directe mentre fem el programa entre la Gina Tost i l'Oriol Dalmau. L'Star ens explica l'aparició d'un documental relacionat amb el cinema i us expliquem les claus de l'èxit del videojoc "Spider-man".

 • Avancem totes les novetats de la pròxima edició de la Barcelona Games World
  Escolta àudio

  Avancem totes les novetats de la pròxima edició de la Barcelona Games World

  Un dels esdeveniments més importants del món del videojoc a Catalunya serà la Barcelona Games World, que aquest any es farà a la Fira Gran Via del 29 de novembre al 2 de desembre. Parlem amb el seu director Josep Antoni Llopart. Francesc Xavier Blasco ha jugat amb els seus fills al nou joc de Nintendo Labo, el kit de vehicles, i ens n'explicarà totes les anècdotes; i l'Oriol Dalmau ens desgranarà el darrer joc de Yokai, una aventura que no passa desaparcebuda a molta gent jove. A més, tindrem temps per comunicar-nos amb Carles Garcia, responsable de la RetroBarcelona, que es fa en el marc de la Barcelona Games World.

 • Eurorack, la bogeria dels mòduls analògics
  Escolta àudio

  Eurorack, la bogeria dels mòduls analògics

  Ens deixem captivar per les ones analògiques amb Julio César Palacio, artista sonor i visual i un dels organitzadors de Modular day, una trobada d'entusiastes dels mòduls analògics que permeten fer una música molt especial. Tindrem temps per conèixer la història de la mà de Francesc Xavier Blasco dels sintetitzadors analògics i ens aturarem en la marca Moog. L'Oriol Dalmau es posa en mode "Lara Croft" i ens farà la crítica del videojoc "Shadow of theTomb Raider" i l'Star farà baixar el volum de la ràdio i del podcast amb un resum dels millors sons analògics dels videojocs.

 • Aquestes són les claus del videojoc amb més audiència mundial: League of Legends
  Escolta àudio

  Aquestes són les claus del videojoc amb més audiència mundial: League of Legends

  Aquesta setmana s'ha presentat una nova competició del videojoc "League of Legends" que es diu "Iberian Cup". Parlem d'aquesta competició amb l'ajuda de Gemma Manzanero, més coneguda com a "Gemmatheway" jugadora del "Lol", amb qui coneixem aquest clàssic de l'entreteniment digital. Coneixerem la darrera consola que acaba d'anunciar Sony, la PlayStation Mini, sabrem què li ha semblat a l'Oriol Dalmau el darrer joc de la nissaga "Dragon Quest" i tindrem temps per parlar del llibre "Un ascensor al espacio" de Kelly i Zach Weinersmith, editat per Blackie Books.

 • Coneix els clubs reals de futbol que participen en competicions digitals
  Escolta àudio

  Coneix els clubs reals de futbol que participen en competicions digitals

  Aquesta és l'edició número 674 del programa i aprofundim en els esports electrònics. Ho veiem des de la perspectiva dels clubs de futbol reals i del lloc Futbol digital català. La Gina s'ha posat la bata blanca i els esclops i ha jugat força hores a un dels videojocs de moda: "Two Point Hospital". El Francesc Xavier Blasco ens explicarà com la Intel·ligència Artificial està tenint un paper important en el camp de la medicina i l'Oriol Dalmau ens farà la crítica del videojoc oficial de la Fórmula 1.

 • De la il·lustració al videojoc, Conrad Roset ens explica la seva nova aventura: Gris
  Escolta àudio

  De la il·lustració al videojoc, Conrad Roset ens explica la seva nova aventura: Gris

  L'il·lustrador terrassenc Conrad Roset, amb la desenvolupadora de videojocs Nomada Studio, està enllestint el seu primer videojoc, Gris. Parlem amb ell per saber-ne tots els detalls. A més, la Gina Tost ens recorda títols que també tenen les aquarel·les com a protagonistes. Aquesta setmana no volíem deixar escapar un autèntic superheroi que apareix en un dels videojocs més sonats de l'any: Marvel's Spiderman. Gràcies a Albert Garcia, que ja hi ha jugat i l'ha acabat, sabrem si val la pena comprar-lo.

 • Edició especial final de temporada!
  Escolta àudio

  Edició especial final de temporada!

  Ens acompanyen els inventors de la iniciativa Labo Builders, que ens permet aprendre amb Nintendo Labo. L'Oriol Dalmau ens fa una llista dels millors videojocs d'aquesta temporada i hem conegut la vinculació amb els videojocs de tres dels protagonistes de la programació d'estiu: Roger Escapa, Ernest Macià i Montse Virgili. I hem entregat el premi de la nostra GDRifa.

 • Coneix un joc que es llegeix, un llibre que s'hi juga: Unmemory
  Escolta àudio

  Coneix un joc que es llegeix, un llibre que s'hi juga: Unmemory

  En el programa d'aquesta setmana coneixerem unes quantes iniciatives relacionades amb el món del videojoc. Primer us explicarem Unmemory, una experiència que els seus creadors defineixen com "un joc que es llegeix, una novel·la negra que s'hi juga". També coneixerem Gamesquare, un marketplace especialitzat en videojocs. L'Oriol Dalmau ens explica el videojoc Jurassic World Evolution i Francesc X. Blasco ha jugat a Sushi Strickers.

 • Quins són els secrets de l'aspecte visual d'un videojoc?
  Escolta àudio

  Quins són els secrets de l'aspecte visual d'un videojoc?

  Parlem amb Lluís Andreu, "lead artist" de l'estudi que hi ha a Barcelona d'Ubi Soft. Amb ell descobrirem tots els detalls dels professionals que s'encarreguen de la part visual d'un videojoc. A més sabrem quins són els millors videojocs independents del moment i també com les criptomonedes estan canviant el món del videojoc i l'Oriol Dalmau ens explicarà la seva experiència amb el "Mario Tennis Aces".

 • Aquestes són les claus del Gamelab 2018
  Escolta àudio

  Aquestes són les claus del Gamelab 2018

  Ens hem traslladat tot l'equip al Congrés Gamelab que se celebra dels dies 27 al 29 de juny a Barcelona. Aquest congrés és un dels més importants d'Europa i s'hi poden sentir els actors més potents d'aquesta indústria a nivell mundial. L'Oriol Dalmau ens explica la seva experiència jugant a tots els videojocs independents que s'hi poden trobar. L'Albert Garcia, la Gina Tost i el Francesc Xavier Blasco parlen amb la dissenyadora Amy Hennig, la gran responsable darrere de la famosa trilogia de jocs d'aventures "Uncharted"; amb Dr. Kucho, el creador de "Moons of Darsalon" i, entre molts altres protagonistes, amb un dels creadors de "GTA" i els "Lemmings", Dave Jones. Una hora resumint-vos el millor d'aquest congrés.

 • Què tenen a veure les hamburgueses amb els videojocs?
  Escolta àudio

  Què tenen a veure les hamburgueses amb els videojocs?

  Aquest "Generació digital" està dedicat als videojocs. I especialment ens fixarem en el fet que l'OMS ha reconegut per primera vegada la possibilitat que els videojocs poden ser problemàtics per a la salut. Us expliquem què han dit. Parlarem dels premis amb més personalitat del món independent del videojoc, els Indie Developer Burger Awards. L'Oriol Dalmau ens parlarà de la seva experiència de joc amb Detroit: Become Human, i tindrem temps per conèixer el Commodore mini i els nous serveis de YouTube.

 • Especial Sonar+D i congrés E3
  Escolta àudio

  Especial Sonar+D i congrés E3

  "Generació digital", el programa de Catalunya Ràdio dedicat a la tecnologia creativa. S'emet aquest dissabte des del festival Sónar. Expliquem totes les experiències del Sónar+D, les tendències de la realitat augmentada, de l'audiovisual en 360º, de les instal·lacions interactives, escoltem música feta amb un videojoc de la consola Nintendo Switch o, entre molts d'altres continguts, de la fira paral·lela al Sónar Maker Faire Barcelona. A més, expliquem tots els videojocs presentats al congrés més important del món dels videojocs E3 de Los Angeles.

 • Ets de Sega o de Nintendo? Fem un especial de la Sega Megadrive
  Escolta àudio

  Ets de Sega o de Nintendo? Fem un especial de la Sega Megadrive

  Aquest és un programa especial dedicat a la consola de videojocs Sega Megadrive. Viatgem als anys noranta i escoltem les músiques dels seus videojocs, parlem de Sega Megadrive Classics amb tots els millors títols de la consola clàssica, i coneixem la seva història amb les veus apassionades de l'equip el programa.

 • Els cementiris del futur proper deixen espai per als robots
  Escolta àudio

  Els cementiris del futur proper deixen espai per als robots

  Aquesta setmana debatem sobre una moda a l'alça, els cementiris de robots i de ginys electrònics que deixen de funcionar, s'enterren i es resa per la seva ànima. Parlem amb Ivan Fernández Lobo, director i fundador del Gamelab per saber les últimes novetats de la XIV edició, que vindrà a Barcelona a finals del mes de juny. També opinarem sobre el darrer videojoc de la nissaga "God of War".

 • Anem a Cerdanyola i visitem la "masia" on conviuen jugadors d'esports electrònics
  Escolta àudio

  Anem a Cerdanyola i visitem la "masia" on conviuen jugadors d'esports electrònics

  Parlem amb Iñaki Díaz i Dani Moya, els creadors d'un videojoc que ens ajuda a coneixe'ns a nosaltres mateixos. El videojoc es diu STAY i l'ha fet la desenvolupadora Appnormals. Hem visitat aquesta setmana una casa molt especial a Cerdanyola on conviuen nois que s'entrenen per a competicions del League of Legends a l'equip Asus Rog Army. Parlarem amb la psicòloga de l'equip i amb l'entrenador del League of Legends. El Chris avui ens parla d'un videojoc de realitat virtual; l'Oriol Dalmau, de l'Hyrule Warriors: Definitive Edition per a Switch, i l'Star posarà ordre al nostre cap de tanta informació.