TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1442 resultats.

 • Monster Hunter World: un èxit en forma de videojoc que ha venut sis milions de còpies
  Escolta àudio

  Monster Hunter World: un èxit en forma de videojoc que ha venut sis milions de còpies

  Aquest dissabte entrem en l'univers del videojoc Monster Hunter de la mà d'una associació de jugadors centrada en aquesta aventura. Recordarem la declaració d'independència del Ciberespai, coneixerem la tecnologia més puntera d'impressió 3D i, a més, farem un repàs de l'edició d'enguany d'Animac, la mostra de cinema d'animació que es fa a Lleida.

 • Aquest és l'invent d'un pastor americà: una església en realitat virtual
  Escolta àudio

  Aquest és l'invent d'un pastor americà: una església en realitat virtual

  Aquest dissabte l'Oriol Dalmau ens destripa Dragon Ball FighterZ, el videojoc definitiu de l'univers de Bola de Drac, connectem amb L'Auditori de Barcelona per explicar com la música clàssica i la tecnologia es donen la mà a "Deus ex Machina" amb l'OBC. A més, coneixem més detalls de "Ready Player One", la pel·lícula de Spielberg que ensenya un futur ple d'ulleres de realitat virtual, i, entre molts altres continguts, us explicarem el nou codi d'honor de videojocs com el League of Legends.

 • "Vesta", videojoc fet a Catalunya. Parlem amb els seus creadors
  Escolta àudio

  "Vesta", videojoc fet a Catalunya. Parlem amb els seus creadors

  Coneixem Final Boss, un estudi de videojocs independent de Lleida que acaba de publicar el videojoc "Vesta" per a PC, per a Nintendo Switch, per a PS4 i per a Xbox One. A més, descobrim l'espectacle "Likes", de la creadora Núria Guiu, que és una coreografia assaig antropològic sobre el valor dels "likes" de les xarxes socials. També sabem les impressions que ha tingut l'Albert Garcia jugant a "The Inpatient" en format VR. "Generació digital" s'emet cada dissabte a la mitjanit a Catalunya Ràdio i també els dimecres en format beta a les 18.00 a Catradio.cat. El programa està dirigit i presentat per Albert Murillo.

 • Què necessites saber de Labo, el darrer invent de Nintendo?
  Escolta àudio

  Què necessites saber de Labo, el darrer invent de Nintendo?

  Convidem Climent Aparicio i Francesc Miró, dos dels responsables de Nintenhype, una comunitat catalana de tot l'univers Nintendo. Amb la seva ajuda explicarem el nou invent d'aquesta empresa japonesa: Nintendo Labo. A més, coneixerem els secrets i les anècdotes més desconeguts de Pixar i, entre molts altres continguts, farem un resum del darrer directe a Twitch del "Generació digital", on vam jugar al Hand Simulator. "Generació digital" s'emet cada dissabte a la mitjanit a Catalunya Ràdio i també els dimecres en format beta a les 18.00 a catradio.cat. El programa està dirigit i presentat per Albert Murillo.

 • Coneix Telegram per dins gràcies a Elies Campo, responsable d'aquesta eina de missatgeria
  Escolta àudio

  Coneix Telegram per dins gràcies a Elies Campo, responsable d'aquesta eina de missatgeria

  Ens acompanya a l'estudi del "Generació digital" un dels responsables de Telegram. És català i es diu Elies Campo. Coneixem aquesta empresa per dins i quina és la seva filosofia amb l'usuari. A més, us expliquem l'espectacular videojoc de "Bola de Drac" que està a punt d'aparèixer i que ja hem pogut provar l'Albert Garcia i la Gina Tost.

 • Les millors anècdotes en el nostre canal de Twitch
  Escolta àudio

  Les millors anècdotes en el nostre canal de Twitch

  Parlem amb un dels responsables a Europa d'IGG, una de les empreses més importants de videojocs de mòbil del món. A més, explicarem la primera experiència amb el nostre nou canal de Twitch, on jugarem de forma regular l'equip del programa. Us expliquem les claus de la crisi d'Intel i entre molts altres continguts també coneixem els joves amb més talent tecnològic d'Espanya.

 • Totes les tendències tecnològiques del 2018
  Escolta àudio

  Totes les tendències tecnològiques del 2018

  En aquest primer programa de l'any 2018, debatrem sobre tot el que ens portaran aquests 12 mesos en tecnologia creativa, en videojocs i en tendències.

 • Recollim els millors moments del "Generació digital" del 2017!
  Escolta àudio

  Recollim els millors moments del "Generació digital" del 2017!

  Benvinguts al "Generació digital", el programa dedicat a la tecnologia creativa de Catalunya Ràdio. Aquesta és l'edició número 643 del programa i volem recordar els millors moments fora dels nostres estudis de Catalunya Ràdio. Aquest 2017 que està a punt d'acabar hem anat al Mobile World Congress, al Festival Sónar, al CCCB, a la segona edició de la Barcelona Games World i al Gamelab. Hem intentat cobrir, en tots aquests esdeveniments, la part més entretinguda i creativa de la tecnologia, en forma de videojocs o d'art digital. El "Generació digital" és possible gràcies a l'Eli Sánchez, la Gina Tost, el Francesc Xavier Blasco, l'Albert Garcia, el Xavier Serrano, STAR, l'Oriol Dalmau i la Chris Vílchez, i l'emetem cada dissabte a la mitjanit i els dimecres a les sis de la tarda en format beta per Catradio.cat.

 • La millor música dels videojocs del 2017!
  Escolta àudio

  La millor música dels videojocs del 2017!

  Benvinguts al "Generació digital", el programa dedicat a la tecnologia creativa de Catalunya Ràdio. En aquesta edició número 642, com cada dia de Nadal, us hem fet una recopilació de les millors músiques que formen part de les millors bandes sonores de videojocs d'aquest 2017.

 • La llista dels millors videojocs per aquest Nadal
  Escolta àudio

  La llista dels millors videojocs per aquest Nadal

  Benvinguts al "Generació digital", el programa dedicat a la tecnologia creativa de Catalunya Ràdio. En aquest programa us donem propostes dels millors videojocs per regalar en totes les platafomes. Una guia imprescindible per aquests dies. Com no pot ser d'una altra manera, justificarem cadascuna de les recomanacions. Quins són els cinc millors videojocs de consola, els cinc millors videojocs de PC i els cinc millors de mòbil?

 • Parlem amb un especialista en efectes visuals que ha treballat per "Star Wars: Els últims Jedi"
  Escolta àudio

  Parlem amb un especialista en efectes visuals que ha treballat per "Star Wars: Els últims Jedi"

  Programa en directe amb públic i entrega de la nostra digiPanera. Descobrim l'esdeveniment RetroGaming Barcelona i contactem amb Nova Zelanda per parlar amb una persona que ha treballat en els efectes visuals de la darrera entrega de la pel·lícula de "Star Wars". A més, l'Oriol Dalmau ens explicarà fil per randa "Xenoblade Chronicles 2".

 • Especial retro #01: Els millors videojocs de lluita
  Escolta àudio

  Especial retro #01: Els millors videojocs de lluita

  En aquest especial sobre videojocs retro fem un repàs de tots els videojocs de lluita imprescindibles des de la seva sortida als anys vuitanta. Els jocs de lluita demanen dedicació i molta pràctica. Hem d'adaptar-nos a cada contrincant i estudiar les seves febleses per poder derrotar-lo. Parlarem de Street Fighter, Fatal Fury o Arms, entre desenes de videojocs de lluita de tots els temps. També coneixerem una proposta entre el Museu de la Música de Barcelona i Google i parlarem d'un videojoc català que ens posa en el paper d'un futur jugador d'esports electrònics.

 • La polèmica més encesa del darrer videojoc de l'univers Star Wars
  Escolta àudio

  La polèmica més encesa del darrer videojoc de l'univers Star Wars

  Debatem com la tecnologia està influint en el canvi climàtic, amb la companyia de José Luis de Vicente, comissari de "Després de la fi del món", exposició que es pot veure fins el 29 d'abril al CCCB. Aprofitarem per conèixer els videojocs que tracten un món post apocalíptic i explicarem com la intel·ligència artificial i el "deep learning" es pot vincular a la música amb un exemple concret: "Deep Bach". També parlarem d'una de les polèmiques d'aquestes darreres setmanes sobre videojocs i micropagaments "in-game".

 • Les claus de l'èxit d'un videojoc polèmic: "Call of Duty"
  Escolta àudio

  Les claus de l'èxit d'un videojoc polèmic: "Call of Duty"

  Comprovem si amb els videojocs podem aprendre història. Escoltarem les millors peces que Sónar ha enviat a l'exoplaneta GJ273b, juguem i comentem al darrer títol de "Call of Duty", fem un repàs de la seva història i, a més, recomanem els millors videojocs plens de tendresa, amor i bon rotllo.

 • Què és millor: jugar amb consola o amb PC?
  Escolta àudio

  Què és millor: jugar amb consola o amb PC?

  Discutirem per saber què és millor: jugar amb consola o amb PC. A més, descobrirem la intel·ligència artificial més avançada amb AlphaGo Zero, el sistema informàtic que aprèn per si sol, i desgranarem l'últim títol d'"Assassin's Creed".