TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1424 resultats.

 • L'enigma més important dels videojocs
  Escolta àudio

  L'enigma més important dels videojocs

  Parlem dels trencaclosques vistos pels videojocs. En l'última edició de la Barcelona Games World vam descobrir un llibre editat per Heroes de Papel que es diu "Rompecabezas, cinco décadas de videojuegos y puzles", de Marçal Mora. A més, tindrem temps per parlar d'altres llibres relacionats amb el món del videojoc i coneixerem el Sitges més digital i un esdeveniment que ha de venir: The Influencers.

 • Especial Barcelona Games World (segona hora)
  Escolta àudio

  Especial Barcelona Games World (segona hora)

  Coneixem al creador del Pacman, parlem amb el director de la RetroBarcelona i expliquem tots els videojocs a què hem jugat a la Barcelona Games World, la fira de videojocs més important de casa nostra.

 • Especial Barcelona Games World (primera hora)
  Escolta àudio

  Especial Barcelona Games World (primera hora)

  Coneixem al creador de la saga Gran Turismo, parlem amb el director del Barcelona Games World, debatem sobre l'èxit dels esports electrònics i juguem als millors videojocs independents catalans. Tot l'equip del "Generació digital" a la nova edició de la fira més important de videojocs de casa nostra.

 • Els tres ginys de "Blade Runner" que mai han arribat
  Escolta àudio

  Els tres ginys de "Blade Runner" que mai han arribat

  Conversem, aprofitant l'estrena de "Blade Runner 2049", amb Jordi Sánchez Navarro sobre la saga "Blade Runner" i la seva tecnologia. Ens acompanya Carles Garcia, el director de RetroBarcelona 2018 que es fa els dies 6, 7 i 8 d'octubre a Fira Barcelona, i el nostre "justicier" juga, comenta i s'emporta "Marvel vs. Capcom. Infinite".

 • Expliquem la raó de per què tenim la SuperNintendo Mini abans que ningú. I hi juguem!
  Escolta àudio

  Expliquem la raó de per què tenim la SuperNintendo Mini abans que ningú. I hi juguem!

  Juguem amb la nova consola retro de Nintendo i expliquem què ens sembla, coneixem el món competitiu dels drons i debatem el perquè cada vegada és més car comprar memòries pel nostre ordinador. També tindrem temps per explicar com fer les millors fotografies amb la tècnica del "lightpainting".

 • El secret del videojoc més important del moment: Playerunknown's Battleground
  Escolta àudio

  El secret del videojoc més important del moment: Playerunknown's Battleground

  Fem una repassada a la keynote d'Apple, expliquem quines són les lligues més importants d'eSports, parlem de dues aplicacions que ens animen a llegir més i el nostre "justicier" d'aquesta setmana ens visita a l'estudi i juga a Uncharted: el Legado Perdido.

 • La gran sorpresa del FIFA i el Pro Evolution d'aquest any
  Escolta àudio

  La gran sorpresa del FIFA i el Pro Evolution d'aquest any

  Falten pocs dies per la sortida dels videojocs ProEvolution Soccer 2018 i FIFA 18, i els analitzem amb l'ajuda de tot l'equip del programa. A més, recuperem el "Justicier" amb Victor Matute, més conegut com Pazos64 a la xarxa. Aprendrem a hackejar joguines, a programar amb una Nintendo 3DS i, entre altres continguts, escoltarem la història del Metroid Samus Returns.

 • Els videojocs seran olímpics?
  Escolta àudio

  Els videojocs seran olímpics?

  El president del Comitè Olímpic Internacional, l'alemany Thomas Bach, ha obert la porta als Jocs Olímpics als videojocs ("e-esports"), però amb condicions. Us expliquem quines són aquestes condicions i què en pensem des del "Generació digital". Aprofitant la sortida del nou videojoc de la temporada de Fórmula 1, us desgranem aquest títol i donem les claus dels millors volants del mercat. A més, entre molts altres continguts, explicarem un curs de programació "scratch" adreçats als professors per a aquest nou curs.

 • Generacio digital, de 19 a 20 h - 15/07/2017
  Escolta àudio

  Generacio digital, de 19 a 20 h - 15/07/2017

  Programa especial, en directe i amb públic, a l'arxiu del CCCB on celebrarem el darrer programa de la temporada i els nostres 15 anys en antena. Ens acompanyarà José Luis de Vicente, responsable de la exposició Björk digital del CCCB, l'autor del llibre "Dragon Ball, los videojuegos de una generación", David Jaumandreu i els components del grup "maker" Instròniks, que ens presentaran la seva guitarra Fenderino.

 • Generacio digital, de 00 a 01 h - 09/07/2017
  Escolta àudio

  Generacio digital, de 00 a 01 h - 09/07/2017

  Aquest dissabte el programa estarà dedicat a la tecnologia i el cinema. Entrevistarem l’autor del llibre "El mundo de la ciencia, 50 películas esenciales" de Christian Aguilera. A més, recomanarem llibres pels nostres oients per aquest estiu i entre altres continguts explicarem l’experiència de joc de l'últim títol de la nissaga Dragon Quest que regalarem la setmana vinent.

 • Generacio digital, de 00 a 01 h - 02/07/2017
  Escolta àudio

  Generacio digital, de 00 a 01 h - 02/07/2017

  "Generació digital" des del Gamelab  Entrevistarem Enric Álvarez, desenvolupador de videojocs de l'empresa “Mercury Steam”. Coneixerem els videojocs independents més interessants de la fira, debatrem sobre el recentment presentat llibre blanc sobre la indústria dels videojocs a Catalunya i conversarem amb Gonzo Suárez, director de la fira Gamelab.

 • [Gamelab2017] Enric Álvarez: "Fer videojocs és estar en una cova durant molt de temps"
  Escolta àudio

  [Gamelab2017] Enric Álvarez: "Fer videojocs és estar en una cova durant molt de temps"

  Conversem, en el marc del congrés Gamelab, amb un dels desenvolupadors de videojocs català més importants, Enric Álvarez, propietari de Mercury Steam. És dissenyador de videojocs i treballa amb un equip de 130 persones a Madrid. En els darrers anys han desenvolupat Clive Barker's Jericho, Castlevania: Lords of Shadow 1 i 2 i Castlevania: Mirror of Fate per a 3DS, i ara s'ha anunciat que el 15 de setembre apareixerà Metroid: Samus Returns per a la 3DS.

 • [Gamelab2017] Entrevista Richard Garriot
  Escolta àudio

  [Gamelab2017] Entrevista Richard Garriot

  Francesc Xavier Blasco entrevista Richard Garriot a l'edició d'enguany de Gamelab 2017. Ell va ser l'inventor del terme "avatar".

 • [Gamelab2017] Entrevista Vander Caballero
  Escolta àudio

  [Gamelab2017] Entrevista Vander Caballero

  Francesc Xavier Blasco entrevista Vander Caballero i parlen sobre realitat virtual.

 • [Gamelab 2017] Entrevista a Ratalaika
  Escolta àudio

  [Gamelab 2017] Entrevista a Ratalaika

  Francesc Xavier Blasco entrevista desenvolupadores independents de videojocs a l'edició d'aquest any del Gamelab.