TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1431 resultats.

 • Especial retro #01: Els millors videojocs de lluita
  Escolta àudio

  Especial retro #01: Els millors videojocs de lluita

  En aquest especial sobre videojocs retro fem un repàs de tots els videojocs de lluita imprescindibles des de la seva sortida als anys vuitanta. Els jocs de lluita demanen dedicació i molta pràctica. Hem d'adaptar-nos a cada contrincant i estudiar les seves febleses per poder derrotar-lo. Parlarem de Street Fighter, Fatal Fury o Arms, entre desenes de videojocs de lluita de tots els temps. També coneixerem una proposta entre el Museu de la Música de Barcelona i Google i parlarem d'un videojoc català que ens posa en el paper d'un futur jugador d'esports electrònics.

 • La polèmica més encesa del darrer videojoc de l'univers Star Wars
  Escolta àudio

  La polèmica més encesa del darrer videojoc de l'univers Star Wars

  Debatem com la tecnologia està influint en el canvi climàtic, amb la companyia de José Luis de Vicente, comissari de "Després de la fi del món", exposició que es pot veure fins el 29 d'abril al CCCB. Aprofitarem per conèixer els videojocs que tracten un món post apocalíptic i explicarem com la intel·ligència artificial i el "deep learning" es pot vincular a la música amb un exemple concret: "Deep Bach". També parlarem d'una de les polèmiques d'aquestes darreres setmanes sobre videojocs i micropagaments "in-game".

 • Les claus de l'èxit d'un videojoc polèmic: "Call of Duty"
  Escolta àudio

  Les claus de l'èxit d'un videojoc polèmic: "Call of Duty"

  Comprovem si amb els videojocs podem aprendre història. Escoltarem les millors peces que Sónar ha enviat a l'exoplaneta GJ273b, juguem i comentem al darrer títol de "Call of Duty", fem un repàs de la seva història i, a més, recomanem els millors videojocs plens de tendresa, amor i bon rotllo.

 • Què és millor: jugar amb consola o amb PC?
  Escolta àudio

  Què és millor: jugar amb consola o amb PC?

  Discutirem per saber què és millor: jugar amb consola o amb PC. A més, descobrirem la intel·ligència artificial més avançada amb AlphaGo Zero, el sistema informàtic que aprèn per si sol, i desgranarem l'últim títol d'"Assassin's Creed".

 • Els videojocs de caire polític imprescindibles
  Escolta àudio

  Els videojocs de caire polític imprescindibles

  Parlem de l'última aventura de Mario: Super Mario Odyssey per a la Nintendo Switch. A més, descobrim videojocs amb una alta càrrega política i també tindrem temps per conèixer la nova bola robòtica de Sphero, la Sphero Mini, que a més és programable.

 • És el "GT Sport" el millor simulador de cotxes de la història?
  Escolta àudio

  És el "GT Sport" el millor simulador de cotxes de la història?

  Parlem amb Oriol Pastor, director de la setena edició del Digital Arts Festival, el Mira 2017 que se celebra els dies 9, 10 i 11 de novembre a Fabra i Coats. A més, juguem en directe al darrer títol d'una de les sagues més importants de simuladors de conducció, "Gran Turismo Sport", coneixem la història d'aquest títol i sentim també el veredicte de l'Oriol Dalmau.

 • "Stranger things: The game", un videojoc a l'altura de la sèrie
  Escolta àudio

  "Stranger things: The game", un videojoc a l'altura de la sèrie

  Juguem al videojoc de moda del moment, "Cuphead", que ja ha venut més d'un milió de còpies. Sabrem què és la programació competitiva de la mà de Hello Barcelona Boot Camp i, entre uns quants continguts més, jugarem a "Stranger things: The game".

 • L'enigma més important dels videojocs
  Escolta àudio

  L'enigma més important dels videojocs

  Parlem dels trencaclosques vistos pels videojocs. En l'última edició de la Barcelona Games World vam descobrir un llibre editat per Heroes de Papel que es diu "Rompecabezas, cinco décadas de videojuegos y puzles", de Marçal Mora. A més, tindrem temps per parlar d'altres llibres relacionats amb el món del videojoc i coneixerem el Sitges més digital i un esdeveniment que ha de venir: The Influencers.

 • Especial Barcelona Games World (segona hora)
  Escolta àudio

  Especial Barcelona Games World (segona hora)

  Coneixem al creador del Pacman, parlem amb el director de la RetroBarcelona i expliquem tots els videojocs a què hem jugat a la Barcelona Games World, la fira de videojocs més important de casa nostra.

 • Especial Barcelona Games World (primera hora)
  Escolta àudio

  Especial Barcelona Games World (primera hora)

  Coneixem al creador de la saga Gran Turismo, parlem amb el director del Barcelona Games World, debatem sobre l'èxit dels esports electrònics i juguem als millors videojocs independents catalans. Tot l'equip del "Generació digital" a la nova edició de la fira més important de videojocs de casa nostra.

 • Els tres ginys de "Blade Runner" que mai han arribat
  Escolta àudio

  Els tres ginys de "Blade Runner" que mai han arribat

  Conversem, aprofitant l'estrena de "Blade Runner 2049", amb Jordi Sánchez Navarro sobre la saga "Blade Runner" i la seva tecnologia. Ens acompanya Carles Garcia, el director de RetroBarcelona 2018 que es fa els dies 6, 7 i 8 d'octubre a Fira Barcelona, i el nostre "justicier" juga, comenta i s'emporta "Marvel vs. Capcom. Infinite".

 • Expliquem la raó de per què tenim la SuperNintendo Mini abans que ningú. I hi juguem!
  Escolta àudio

  Expliquem la raó de per què tenim la SuperNintendo Mini abans que ningú. I hi juguem!

  Juguem amb la nova consola retro de Nintendo i expliquem què ens sembla, coneixem el món competitiu dels drons i debatem el perquè cada vegada és més car comprar memòries pel nostre ordinador. També tindrem temps per explicar com fer les millors fotografies amb la tècnica del "lightpainting".

 • El secret del videojoc més important del moment: Playerunknown's Battleground
  Escolta àudio

  El secret del videojoc més important del moment: Playerunknown's Battleground

  Fem una repassada a la keynote d'Apple, expliquem quines són les lligues més importants d'eSports, parlem de dues aplicacions que ens animen a llegir més i el nostre "justicier" d'aquesta setmana ens visita a l'estudi i juga a Uncharted: el Legado Perdido.

 • La gran sorpresa del FIFA i el Pro Evolution d'aquest any
  Escolta àudio

  La gran sorpresa del FIFA i el Pro Evolution d'aquest any

  Falten pocs dies per la sortida dels videojocs ProEvolution Soccer 2018 i FIFA 18, i els analitzem amb l'ajuda de tot l'equip del programa. A més, recuperem el "Justicier" amb Victor Matute, més conegut com Pazos64 a la xarxa. Aprendrem a hackejar joguines, a programar amb una Nintendo 3DS i, entre altres continguts, escoltarem la història del Metroid Samus Returns.

 • Els videojocs seran olímpics?
  Escolta àudio

  Els videojocs seran olímpics?

  El president del Comitè Olímpic Internacional, l'alemany Thomas Bach, ha obert la porta als Jocs Olímpics als videojocs ("e-esports"), però amb condicions. Us expliquem quines són aquestes condicions i què en pensem des del "Generació digital". Aprofitant la sortida del nou videojoc de la temporada de Fórmula 1, us desgranem aquest títol i donem les claus dels millors volants del mercat. A més, entre molts altres continguts, explicarem un curs de programació "scratch" adreçats als professors per a aquest nou curs.