Els prehistòrics menjaven milor que "Els Picapedra"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Els prehistòrics menjaven milor que "Els Picapedra"

Com hem passat del menjar a la brasa a les postres en sifó del Ferran Adrià? Us proposem un viatge en el túnel del temps gastronòmic amb tres experts: l'arqueòleg Eudald Carbonell, autor del llibre "Pàleo receptes per a una cuina saludable". Eel xef del restaurant Dos pebrots, Albert Raurich, ens parla de la importància dels orígens de la cuina. La cuinera del restaurant Semproniana, Ada Parellada, ens serveix el menú prehistòric que va fer per a l'exposició "El geni culinari" del Museu d'Arqueologia de Catalunya. Descobrim que el menjar prehistòric era sa, enginyós, però tan poc variat que si inventen la màquina del temps ens haurem d'endur el tàper.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA