Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

'Fem-ho fàcil!' Xavier Barriga, mestre flequer de Turris, prepara "Coca de ruca amb tomàquet cherry"

Durada: 15 min
29/10/2014
Encara que sembli increïble, es poden preparar coques de les de tota la vida a casa i de forma molt més senzilla del que ens pensem. El mestre forner Xavier Barriga, dels forns de pa artesà Turris, ens ha explicat com fer una coca de ruca amb tomàquet cherry i ens ha presentat el seu nou llibre "Cocas y tortas hechas en casa y con el sabor de siempre".
Ingredients i preparació: Sobre una base de coca de pa amb ceba caramel·litzada col·loquem la ruca, els tomàquets cherry, tres rodanxes de formatge de cabra de rotlle tallats, un polsim de sèsam negre i sèsam torrat i ho acabem amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra. Deliciosa!

Àudios

Vídeos