"Pícnic" amb Paula Molés: tomàquets i com fer carn a la planxa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
El matí de Catalunya Ràdio (Òscar Fernández)

"Pícnic" amb Paula Molés: tomàquets i com fer carn a la planxa

La Paula Molés enceta l'espai de gastronomia i cuina del programa amb els tomàquets, el producte estrella de la temporada. Ho farà acompanyada de Lluís Rovira, xef i professor de l'escola Hofmann de Barcelona. Amb ell també explicarem quins errors cometem quan volem fer una carn a la planxa. Escoltarem el xef Paco Pérez contestar a un test gastronòmic molt estiuenc. I per acabar, els periodistes gastronòmics Salvador Garcia Arbós i Jordi Luque Sanz acompanyaran la Paula Molés fent recomanacions sobre terrasses on veure passar la tarda i fer un beure.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA