Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula- Joan Díaz i Carme Hospital, Pizzeria La Riera i AROMAR

Durada: 16 min
18/12/2014
Ens acompanyen en Joan Diaz, propietari de la Pizzeria La Riera, i Carme Hospital; Propietària d'Aromar Hotels & Restaurants.
En Joan ens explica les característiques d'aquesta pizzeria, diàfana i lluminosa. Ens parla del procés de producció artesanal de les pizzes i la mecànica que segueixen. La peculiaritat diferencial que tenen és el servei eficaç i el tracte pròxim a la gent.
Per altra banda, la Carme ens explica la gestió de la desena d'establiments que té la cadena AROMAR a la Costa Brava. Repassem amb ella l'origen i la trajectòria del negoci, i ens desxifra l'etimologia del Restaurant Aradi.
Pregunta: A la Pizzeria la Riera, la massa és feta a casa o ja ve feta? Premi: Selecció de diferents tipus de mel amb pots de 20 i 40 grams, 2 pots de mel de 250 grams (un d'avellana i l'altre de taronja). Més 4 barres de torró (tou granulat, dur imperial, crocant i bombó ametlla) gentilesa de Torrons i Mel Alemany >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios