Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Un Sant Jordi colgat de llibres sobre cuina i gastronomia

Durada: 1 h 12 min
21/04/2024
Menú especial Sant Jordi del restaurant caníbal en un any en què estem colgats de llibres sobre cuina i gastronomia. La tria va a càrrec del nostre llibreter de referència, Nacho Borraz, de la llibreria La Central del Raval de Barcelona; de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i de Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta. Parlem amb Carles Gaig, que publica per primera vegada "Les millors receptes de Carles Gaig" (Columna Edicions); i anem al Via Veneto per conversar amb el seu director, Pere Monje. La família Monje acaba de publicar "El gran restaurante de Barcelona" (Planeta Gastro), homenatge a tota una institució barcelonina. Truquem al pagès i productor de maduixes Pep Marpons, de Can Marpons, amb finques a Arenys de Munt, al Maresme. Descobrim la frase caçada al vol en un restaurant del Salvador Garcia-Arbós, i fem gana amb l'especialitat del restaurant El Buen Gusto, a Terrassa. El cuiner Artur Martínez ens parla del seu trinxat vallesenc.

Àudios