@ FelicitasF10

Una nena argentina de 8 anys supera Messi i Neymar

Felicitas Flores ha superat els astres Messi i Neymar convertint-se en la futbolista més jove a firmar un contracte amb Nike, amb tan sols 8 anys
Redacció Esport3 Actualitzat

El futbol actual no només es basa en la contractació de grans estrelles consolidades, sinó també en la recerca de joves talents que puguin enlluernar en el futur. Un clar exemple és el que està passant amb Felicitas Flores, una nena argentina de 8 anys que destaca en les acadèmies d'Estudiantes de la Plata. Té tant talent i precocitat que acaba de firmar un contracte amb Nike, i supera Messi i Neymar, que ho van fer amb 13 i 14 anys, respectivament.

La petita futbolista va sorprendre quan es va incorporar fa un temps a l'equip femení de la Pincha, i ja constatada la seva qualitat, la reconeguda marca esportiva ha decidit firmar un contracte amb ella per als pròxims 3 anys, perquè pugui seguir la seva formació futbolística amb els materials necessaris que requereixi.

Felicitas ho ha anunciat, feliç, a les xarxes socials:

La precoç jugadora és una gran seguidora del també argentí Leo Messi i fa uns mesos va dedicar-li aquesta salutació que el futbolista li va respondre amistosament:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut