Imatge d'arxiu d'un Voltregà-Manlleu (Foto: fep.es)

Sortejats els quarts de final de la Copa de la Reina de Lloret de Mar

El C. P. Manlleu i l'Igualada Femení obren la competició el divendres 6 de març i el Voltregà, vigent campió, tancarà els quarts de final davant el C. P. Alcorcón. La final es podrà seguir en directe per Esport3 el diumenge 8 a partir de les 12.45.
Actualitzat

La sala de plens de l'Ajuntament de Lloret de Mar ha acollit la celebració del sorteig de la Copa de la Reina d'hoquei patins femení, que es disputarà els dies 6, 7 i 8 de març a la localitat gironina. La competició l'obrirà el matx entre el C. P. Manlleu i l'Igualada Femení, mentre que el vigent campió, el C. P. Voltregà, tancarà davant del C. P. Alcorcón la primera jornada, la del divendres, en què es jugaran tots els partits dels quarts de final.

La distribució del quadre, juntament amb la quantitat d'equips del territori, permeten tenir representació catalana assegurada en la final del diumenge, que es podrà seguir en directe per Esport3 a partir de les 12.45.

El sorteig també ha servit perquè l'Ajuntament i la Reial Federació Espanyola de Patinatge firmin un conveni pel qual Lloret serà la seu de la competició fins al 2016.

El programa de la Copa de la Reina:

Quarts de final (6 de març):

1.-  C. P. Manlleu-Igualada Femení (16.00)
2.-  Generali Palau de Plegamans-C. H. Mataró (17.30)
3.-  Hostelcur Gijón-Sferic de Terrassa (19.00)
4.-  C. P. Voltregà-C. P. Alcorcón (20.30)

Semifinals (7 de març):

5.- Vencedor 1-Vencedor 2 (17.00)
6.- Vencedor 3-Vencedor 4 (19.00)

Final (8 de març):

Vencedor 5-Vencedor 6 (12.45, Esport3)

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut