Sergio González, entrenador del R. C. D. Espanyol (EFE)

Sergio González: "No sóc aquí per tancar la boca a ningú"

L'entrenador del R. C. D. Espanyol, Sergio González, creu que els resultats de l'equip donen la raó a l'aposta que el club va fer per ell.
Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha manifestat en una entrevista concedida a l'Agència EFE que els resultats avalen el seu projecte: "Estem donant la raó als que van apostar per nosaltres, confirmant la forta aposta d'Òscar Perarnau, el director esportiu". Tot i això, el tècnic no se sent especialment protagonista de la trajectòria de l'equip. "Sóc aquí per reforçar un projecte, no per treure el cap. Els protagonistes són els jugadors i ells són els que han de fer grans coses".

González, de 38 anys, està "molt satisfet pel compromís i les ganes dels seus futbolistes, de notable alt o excel·lent. Ens han acceptat de forma genial, amb els braços oberts. Hem passat algun moment difícil, però això et fa més fort". Després d'haver arribat fins a les semifinals de la Copa del Rei, el seu objectiu ara és fer un bon final de temporada. Tot i que reconeix que classificar-se per competició europea està molt complicat.

De cara a la propera temporada, el tècnic ha dit que "la potència de l'equip ha d'anar a més i no a menys". Respecte a Sergio Garcia, Caicedo i Stuani, la seva "il·lusió es tenir-los, el contracte així ho marca i jo compto amb ells". Sergio González no ha plantejat exigències a la direcció esportiva, "el que trasllades és que vols un equip com més potent millor i perquè això sigui així hi ha jugadors que no poden marxar". L'entrenador de l'Espanyol, però, s'ha mostrat comprensiu amb els moviments que decideixi l'entitat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut