Sean Bratches, Chase Carey i Ross Brawn, els responsables de la nova Fórmula 1

Ross Brawn assumeix la direcció esportiva de la Fórmula 1

L'excap de Benetton, Ferrari, Williams i Brawn GP formarà part de la cúpula de la nova Fórmula 1 impulsada per Liberty Media
Actualitzat

Després del terratrèmol que va viure aquest dilluns la Fórmula 1 en confirmar-se que l'empresa Liberty Media, la nova propietària de la categoria reina de l'automobilisme, acomiadava Bernie Ecclestone, el següent nom que acapara tots els titulars en el món del motor és el de Ross Brawn, que ha estat nomenat director esportiu.

Chase Carey, el president de Liberty Media, ha dipositat tota la confiança en el britànic perquè capitanegi la revolució que espera que visqui la Fórmula 1 en els propers anys, i és que en les primeres declaracions ja ha dit que "no pot seguir com anava últimament".

Ross Brawn, de 62 anys, coneix profundament el circ dels monoplaces més ràpids del planeta. Ha estat al capdavant d'equips emblemàtics com Benetton, Williams, Ferrari i el més recordat, per recent i sorprenent, Brawn GP. Els aficionats encara recorden com l'anglès va comprar per un euro les cendres que quedaven de l'escuderia Honda l'any 2009 i va improvisar un monoplaça que acabaria proclamant-se campió del món de la mà d'un pilot que havia arribat a plantejar-se la retirada en quedar-se sense volant, Jenson Button.

Brawn ha declarat a la revista "Autosport": "He gaudit molt en els darrers mesos assessorant Liberty Media i tinc moltes ganes de posar-me a treballar. És fantàstic tornar a la Fórmula 1. Tenim l'oportunitat de treballar amb els equips i amb els promotors per ajudar a evolucionar l'esport i fer-lo molt millor. Ho hem de fer per als fans".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut