Pablo del Moral s'haurà de tornar a operar del turmell esquerre

El tanca madrileny de l'Industrias Santa Coloma, que només ha participat en tres partits aquesta temporada, haurà de tornar a passar pel quiròfan sis mesos després perquè continua tenint mal
Actualitzat

El jugador de l'Industrias Santa Coloma, Pablo del Moral, passarà pel quiròfan dilluns que ve per sotmetre's a una artroscòpia al turmell esquerre. Del Moral repeteix la mateixa operació que ara fa sis mesos perquè el dolor es manté.

Els seus companys van expressar-li el seu suport abans del partit contra l'Aspil Vidal Ribera Navarra i el tanca madrileny va agrair en xarxes socials totes les mostres d'ànim i afecte que ha rebut en les últimes hores des que es va saber que haurà d'operar-se de nou.

Pablo del Moral, que només ha participat en tres partits aquesta temporada, porta gairebé un any sense poder jugar. El mes de setembre passat es va sotmetre a una artroscòpia després de diversos mesos intentant superar una lesió de turmell a través d'un tractament conservador.

"És molt dur perquè després de tot un any, al final t'adones que tot el treball i l'obstinació per recuperar-te no ha servit de res i que estàs en la mateixa situació. No queda més remei que acceptar-ho perquè forma part d'aquesta professió", assegura.

De cara al derbi contra el Barça Lassa de diumenge que ve a l'Olímpic de Badalona, un partit que Esport3 oferirà en directe, el porter dels colomencs, Cristian, és dubte per unes molèsties al genoll.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut