Els jugadors del Manresa, celebrant el triomf, i Marc Gasol, en una jugada del matx contra el Baskonia (EFE)

Manresa i Girona, sort diversa en el comiat

Mentre els manresans humilien el Gran Canària (105-75) els gironins perden amb el Baskonia (70-75)
Jordi Robirosa Actualitzat

El Manresa semblava mort en la jornada 20: en descens i amb només tres victòries. Però d'ençà d'aleshores, i gràcies a l'embranzida encomanadissa de Deven Robinson, l'equip ha fet un final espectacular amb nou triomfs en els darrers catorze partits: impressionant. I aquesta nit: la cirereta del pastís: en un Nou Congost ple d'una afició amb ganes de gresca, la tunda a un equip de play-off com és el Gran Canària ha estat històrica. 

El partit només ha tingut la història que ha volgut escriure el Baxi, que des del primer minut ha mostrat la seva fam amb un joc alegre i enormement efectiu, amb gairebé tots els jugadors molt endollats. 14 triples de 28 intents, mats al vol a dojo, Badiou anotant els vuit darrers punts, sisena victòria consecutiva a casa, Robinson aclamat per l'afició... no es pot demanar més. Una victòria per a la història en una temporada molt complicada. I donen crèdit al president Serracanta que en cap moment va pensar a fer fora Pedro Martínez.

Per la seva banda, el Bàsquet Girona ho ha intentat fins al darrer moment, però no ha pogut amb un Baskonia que sempre ha anat al davant en el marcador, però que ha acabat patint a cor què vols. Els bascos han arribat a tenir catorze punts de diferència ja en la segona meitat que han estat al final. Destacar Taylor i Hill amb 17 punts cadascun, mentre que Marc Gasol, minvat físicament, només ha aconseguit anotar 3 punts.

I ara, com va dir el president Gasol ahir mateix, caldrà planificar el futur. En qualsevol cas, avui podria haver estat el darrer partit de Gasol jugador i d'Aito Garcia Reneses a la banqueta. Però per confirmar tot això, caldrà esperar una miqueta

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut