Kuzminskas, un malson per al CSKA (EFE)

L'Unicaja torna amb la victòria de la pista del CSKA en el duel entre els últims equips invictes de l'Eurolliga

Els de Joan Plaza han aconseguit un triomf de prestigi a Moscou liderats per Kuzminskas i Jackson
Actualitzat

L'Unicaja és l'únic equip invicte de l'Eurolliga. En el duel entre els dos partits que encara no havien perdut cap partit, els malaguenys han tornat amb la victòria de la pista del CSKA de Moscou (78-86). Els de Joan Plaza s'han reivindicat davant l'Eurolliga, una competició on els costarà molt més prendre part a partir de la temporada que ve, amb el nou format.

L'equip andalús ha dut la iniciativa en el començament, amb cinc punts consecutius de Mindaugas Kuzminskas (22 punts, 4 rebots, 3 assistències, 3 recuperacions). L'aler i l'exblaugrana Edwin Jackson (24 punts, 6 de 8 en triples) han liderat l'atac dels visitants. Amb els seus punts i una bona actuació defensiva han pogut superar la reacció de l'equip rus.

Derrotes de Madrid i Laboral Kutxa

El Reial Madrid, vigent campió de la màxima competició europea de clubs, ha perdut en la seva visita a l'Estrasburg francès en la seva tercera derrota fora de casa (93-86). Els madridistes, negats en els triples (7 de 26), s'ha vist superat pel seu rival ja des del començament. El Laboral Kutxa també ha perdut, en el seu cas a la pista del Cedevita de Zagreb (76-67) d'un inspiradíssim Jacob Pullen. L'exblaugrana ha anotat 26 punts.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut