L'OK Lliga 2019-2020 comença amb una derrota del Barça a la Corunya (2-1)

Actualitzat

El Barça no va perdre ni un sol partit de Lliga la temporada passada: 27 victòries i tres empats. I ha perdut el primer de la Lliga 2019-2020. Clar que a Riazor contra el Liceo sempre és possible perdre, i més amb l'equip d'Edu Castro engegant el curs sense carburar, ja que el cap de setmana passat se li va escapar la Supercopa.

Els gallecs n'han tingut prou amb dos gols consecutius en la primera part -Platero i Marc Grau en menys de dos minuts de diferència- per tombar el vigent campió. Els blaugranes no han trobat cap jugador que marqués les diferències davant una defensa gallega molt ordenada. Han necessitat gairebé dues hores d'un partit ple d'interrupcions per fer el seu únic gol, el d'Ignacio Alabart de falta directa. Però només quedaven trenta segons i els tres punts s'han quedat a la Corunya.

Una derrota contra un rival directe, però menys preocupant tenint en compte que l'Ok lliga recupera el "play-off", i guanyar la fase regular només determinarà els encreuaments i el factor pista.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut