Serena Williams ha celebrat la seva victòria contra Pavliutxenkova (Reuters)

Les semifinals femenines de Wimbledon han quedat definides

En una semifinal, Venus jugarà contra Kerber i, en l'altra, Vesnina s'enfrontarà a Serena. Els partits es disputaran dijous, a les dotze
Eduard Garcia Actualitzat

Aquesta serà la dècima semifinal del torneig de Wimbledon que jugarà Serena Williams. La nord-americana s'ha classificat després de vèncer, en 73 minuts, a la russa Anastasia Pavliutxenkova per 6-4 en els dos sets.

Venus, la gran de les Williams i la més veterana del torneig, ha aconseguit passar la seva ronda de quarts després de set anys sense arribar a les semifinals d'aquest Grand Slam. Venus ha derrotat a Yaroslava Shvedova per 7-6 i 6-2. Les germanes Williams es podrien trobar a la final si, ambdues, guanyen el seu pròxim partit.

La rival de Venus a la següent ronda serà Angelique Kerber. L'alemanya, número 4 del rànquing de la WTA, ha arribat a les semifinals per segona vegada a la seva carrera després de derrotar Simona Halep per 7-5 i 7-6.  

Dominika Cibulkova podrà arribar amb temps al seu casament aquest 9 de juliol, dia de la final, després de caure eliminada per Elena Vesnina. La russa s'ha classificat per primera vegada a la seva carrera per una semifinal de Wimbledon en guanyar el seu partit de quarts per 6-2 els dos sets. Vesnina, número 50 del rànquing, s'haurà d'enfrontar contra la número 1, Serena, per una plaça a la final de Wimbledon.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut