Brees demana perdó per haver criticat les protestes antiracistes

El quarterback dels New Orleans Saints havia estat censurat per LeBron James i altres figures de l'esport
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Racisme

Drew Brees ha demanat perdó per haver criticat les protestes antiracistes al futbol americà. El quarterback dels New Orleans Saints es va posar a l'ull de l'huracà al considerar poc patriòtiques les intencions dels seus companys arran de la mort de George Floyd. La idea entre molts jugadors de l'NFL és emular Colin Kapernick, que, com a rebuig a la violència policial i a la segregació racial, el 2016 es va agenollar quan sonava l'himne dels Estats Units.

Brees va venir a dir ahir en una entrevista que això seria faltar al respecte al país i a la seva bandera. Una confusió que li ha valgut els retrets per part de molts companys, fins i tot de vestidor, com l'efectuat d'una manera vehement per Malcolm Jenkins, ex-Saints ("Calla la puta boca!"). Hores després, ha arribat la rectificació de Brees a través d'Instagram. Només cal veure la foto.

 

 

El "mea culpa" de Brees intenta ser proporcional a la discòrdia que havia aixecat. El quarterback no es cansa de demanar perdó en un escrit llarg i sentit que es pot resumir en dos punts: 1) no hauria d'haver exhibit mai tanta falta d'empatia davant fets greus; i 2) sempre estarà contra el racisme i contra qualsevol abús policial cap a la comunitat negra. Una autocrítica que potser calmarà els ànims entre les estrelles de l'esport. Dels més enèrgics a l'hora de deixar Brees en evidència va ser ni més ni menys que LeBron James, que en dues piulades va condensar tots els retrets possibles.

 

 

Moment social molt delicat als Estats Units... i moment, potser, perquè tothom miri de posar-se a la pell de l'altre.

 

 

ARXIVAT A:
Racisme
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut