L'Athletic culmina una remuntada agònica i deixa sense premi un Celta superior a San Mamés (2-1)

Iago Aspas havia avançat els gallecs en el marcador, però els visitants han perdonat en excés i els bascos han acabat remuntant amb gols d'Aduriz, de penal, i de Mikel San José amb una volea en l'últim sospir
David Carballo Actualitzat

L'Athletic Club s'ha imposat al Celta en l'últim partit de la 16a jornada de la Lliga que s'ha disputat a San Mamés. Els gallecs han dominat i han disposat de clares ocasions per avançar-se en el marcador en la primera part, però Guidetti i Aspas, que ha estavellat una vaselina al travesser, han perdonat. En l'inici de la represa, Aspas ha fet justícia al millor joc dels visitants fent el 0-1 i només les aturades del porter Kepa han evitat que el conjunt de Vigo fes la sentència definitiva. Però els partits a la Catedral són molt llargs i l'Athletic ha culminat una remuntada agònica en els últims instants.

En el 83, un discutible penal sobre Iñaki Williams l'ha transformat Aduriz en l'empat a un. Aquesta acció ha suposat també l'expulsió de Roncaglia, que ha vist la segona targeta groga. I, amb superioritat numèrica, els bascos s'han abocat a l'atac i, en l'últim sospir, Mikel San José, de volea, ha acabat donant el triomf als homes d'Ernesto Valverde, que acaben l'any a la setena posició amb 26 punts, cinc més que un Celta que ha merescut un millor botí i que ha acabat encaixant un càstig cruel.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut