El moment de l'encesa del peveter de Rio (Reuters)

La torxa que va encendre el peveter olímpic dels Jocs de Rio, venuda a internet per 59.400 euros

A la subhasta oficial organitzada a la pàgina web del Comitè Organitzador dels Jocs de Rio, l'última torxa del camí d'Olímpia a Rio, lidera la llista d'objectes més cars
Actualitzat

La torxa que va fer servir l'exmaratonià Vanderlei Cordeiro de Lima per encendre el peveter dels Jocs Olímpics de Rio a l'estadi de Maracanà ha estat adquirida en una subhasta organitzada pel Comitè Organitzador dels Jocs per 59.400 euros.

Al llarg dels Jocs de Rio, els organitzadors van obrir una subhasta a la seva pàgina oficial a internet perquè els aficionats a l'esport poguessin fer-se amb objectes utilitzats durant la competició i moments destacats de l'esdeveniment com les cerimònies d'apertura i clausura.

Fins ara, la torxa que va dur l'atleta a qui un espontani va fer caure quan marxava en primera posició a la marató olímpica d'Atenes 2004 és l'objecte que ha aconseguit un preu més alt. El segon més valorat, a molta distància, és una de les pilotes de la final femenina de volei entre Xina i Sèrbia i el tercer la pilota de la final masculina de futbol que va guanyar el Brasil de Neymar.

La Subhasta, on el Comitè Organitzador té previst posar a la venda fins a 15.000 objectes de forma esglaonada, estarà oberta fins el 15 de desembre.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut