El Barça, inflexible amb les exigències de Dembélé

El representant del francès reclama 30 milions per temporada per renovar el contracte. El club es planteja vendre'l al mercat d'hivern o, en cas contrari, deixar-lo sense jugar el que queda de temporada
Xavi Lemus / Xavi Torres Actualitzat
TEMA:
Dembélé

El futur d'Ousmane Dembélé sembla ara mateix molt lluny del Barça. Després de cinc mesos de negociació, la reunió d'ahir amb el seu representant, Moussa Sissoko, es va acabar sense cap acord i amb les posicions radicalment distanciades. L'àrea esportiva li proposava un contracte amb una fitxa més reduïda que l'actual però amb incentius en funció del seu rendiment. Les exigències per part del jugador són absolutament inassumibles per al club.

Sissoko demana 30 milions d'euros bruts per temporada, molt més del que cobra actualment, més variables en funció dels partits jugats. A més, reclama 15 milions d'euros per a ell i 30 milions d'euros per al jugador per la renovació. És una proposta que va decebre l'àrea esportiva i econòmica del club, que no vol repetir els errors de l'etapa Bartomeu pagant fitxes astronòmiques que condicionen les finances del club.

Aquest discurs del representant és del tot contraposat al de Dembélé portes endins. Malgrat que fa un any, davant de les retallades econòmiques, el jugador va manifestar a algun company de vestidor que marxaria, els últims mesos, i en converses privades amb Xavi o amb la directiva, sempre s'ha mostrat partidari de continuar.

El Chelsea entra en escena

Paral·lelament, el davanter francès ha rebut missatges per part de Tuchel, amb qui va coincidir al Dortmund, que li ha fet arribar l'interès del Chelsea en la seva incorporació. Uns cants de sirena que han refermat les intencions d'aconseguir un gran contracte que no s'adiu amb el rendiment que ha ofert durant aquestes 5 temporades a Barcelona.

 

Davant d'aquesta postura, el club és partidari d'intentar vendre'l al mercat d'hivern per una quantitat entorn als 10 milions d'euros, cosa que ajudaria a rebaixar el nivell salarial i a inscriure Ferran Torres, o en cas contrari que no torni a jugar. De moment, encara no li han comunicat aquestes intencions al tècnic del primer equip, Xavi Hernández, que havia defensat que continués jugant encara que no acceptés la renovació.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut