La defensa i els triples de l'ASVEL Villeurbanne poden amb el Barça (80-68)

El Barça no podrà tancar el novembre amb un ple de victòries. Avui s'ha trobat davant la millor versió de l'AVEL Villeurbanne, que ha ofert uns percentatges d'escàndol en triples i tirs lliures. Els de Jasikevicius, no han trobat resposta i han caigut amb molta claredat
Xevi Bardolet Actualitzat
TEMA:
Eurolliga

Artem Pustovyi ha sortit de titular per frenar els 2.18 de Moustapha Fall, el màxim anotador de l'ASVEL. L'ucraïnes blaugrana ha anotat les primeres cistelles i no ha tornat a aparèixer fins els darrers instants. Les facilitats dels interiors per anotar s'han acabat aviat. Com havia avisat Jasikevicius en la prèvia, els francesos han tirat de múscul i atletisme per frenar el líder de l'Eurolliga. El Barça s'ha enfangat en la defensa de l'equip que entrena, TJ Parker, el germà del propietari i exestrella dels Spurs, Tony Parker.

L'ASVEL, increïble en el tir exterior, ha obert 10 punts d'avantatge, mentre el Barça no trobava llançaments alliberats i s'estavellava contra el pivot belga Ismael Bako -tres taps en el segon quart.

45 punts encaixats al descans, una xifra insòlita aquest curs. Ha semblat que els blaugranes reaccionaven apujant línies defensives, però de seguida ha tornat a sucumbir contra els canells rivals -13 de 21 en triples i 17 de 17 en tirs lliures. S'han posat 16 punts a sota i sense cap base entonat, no han estat capaços de trobar una ratxa davant un rival que gestionava molt bé les faltes. Un ASVEL, que ja recuperat de l'aturada per coronavirus i amb un gran Norris Cole -dues vegades campió amb Miami-, ha demostrat ser un cuer enganyós.

ARXIVAT A:
Eurolliga
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut