Baptistao confia en el final imminent de la sequera golejadora de l'Espanyol (@rcdespanyol.com)

Hernán Pérez torna als entrenaments i Baptistao espera que la sequera golejadora acabi dissabte contra l'Eibar

Quique Sánchez Flores podrà comptar amb el paraguaià de cara al partit de dissabte. El brasiler, per la seva banda, espera trencar la sequera amb gols que ajudin l'equip
Actualitzat

Hernán Pérez s'ha entrenat amb els seus companys de l'Espanyol aquest dijous al matí i és que ja dóna per superades les molèsties fruit d'una sobrecàrrega a l'adductor. Tot i així, els serveis mèdics del club blanc-i-blau han vigilat amb atenció el treball que ha realitzat al paraguaià. Pérez, titular indiscutible en l'onze de Quique Sánchez Flores, estarà a punt per l'important partit de dissabte contra l'Eibar.

Els tocats Óscar Duarte i Álvaro Vázquez segueixen treballant al marge del grup i són dubte per entrar a la convocàtoria del proper compromís de Lliga. Aquest divendres al matí, els pericos faran una darrera sessió d'entrenament per acabar d'ultimar els detalls del partit del que esperen aconseguir la tan esperada segona victòria.

Posteriorment, en roda de premsa, Leo Baptistao ha restat importància a la sequera golejadora de l'equip: "No podem marcar sempre. Voldria marcar ja i guanyar. Ajudo l'equip amb treball i amb esforç".

El davanter brasiler espera que aquest dissabte els pericos facin la senyal de la victòria amb els dits cap a la seva afició al final del partit contra l'Eibar: "Volem guanyar a casa i fer un bon partit. És un equip molt dur i corren molt, haurem de trobar els espais."

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut