Els Mercedes, els més ràpids a la primera jornada del Gran Premi de l'Aràbia Saudita (Reuters)

Els Mercedes dominen els primers entrenaments del GP de l'Aràbia Saudita

Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han liderat la taula de classificació en la primera jornada a Jiddah, amb Fernando Alonso cinquè
Francesc Rosés Actualitzat

Els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han marcat els millors temps en la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi de l'Aràbia Saudita, que s'han disputat al circuit urbà de Jiddah, completament nou en el Mundial. Pierre Gasly, amb Alpha Tauri, ha marcat el tercer millor registre, mentre que el líder del Mundial, Max Verstappen, ha estat quart. El pilot holandès s'ha classificat a menys de dues dècimes del seu rival més directe al Mundial, Lewis Hamilton, a qui li porta vuit punts. Si Verstappen li treu divuit punts o més en aquesta cursa, es proclamaria directament campió del món.

La sorpresa dels entrenaments l'han donat un cop més els pilots d'Alpine. Fernando Alonso ha marcat el cinquè millor registre, i el seu company Esteban Ocon ha estat sisè. Carlos Sainz, per la seva banda, ha marcat el setè millor temps, davant Yuki Tsunosa i Sergio Pérez. Charles Leclerc ha tancat la llista dels deu primers, tot i que ha tingut un fort accident pocs minuts abans del final de la segona sessió, que ha obligat el director de cursa a mostrar la bandera vermella i donar per acabats els entrenaments. El pilot monegasc, sortosament, ha sortit del seu Ferrari pel seu propi peu, tot i que el monoplaça ha quedat molt destrossat.

El circuit de Jiddah és extremadament ràpid, amb corbes molt perilloses, ja que tenen les tanques molt a prop. Tot i això, l'accident de Leclerc ha estat l'únic que s'ha registrat al llarg de la jornada.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut