Charles Leclerc ha dominat la tercera sessió d'entrenaments lliures del GP de Mèxic (EFE)

Leclerc domina els tercers entrenaments lliures del Gran Premi de Mèxic

El Ferrari del monegasc ha estat el més ràpid seguit pel seu company Sebastian Vettel a l'última sessió abans de la classificació. Els Mercedes de Bottas i Hamilton s'han hagut de conformar amb el tercer i quart lloc respectivament
Actualitzat

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de Mèxic de Fórmula 1. La cursa començarà a les vuit i deu minuts del matí de diumenge, hora catalana, i Lewis Hamilton tindrà la primera oportunitat de convertir-se matemàticament en campió del món.

El pilot de Mercedes buscarà el seu sisè títol mundial a l'Autòdrom Hermanos Rodríguez de Ciutat de Mèxic, un circuit on ja es va coronar campió el 2017 i el 2018. Diverses combinacions de resultats entre Hamilton i Bottas poden donar el triomf al britànic. La clau és que augmenti en 14 punts l'avantatge sobre el finlandès, la qual cosa aconseguirà si guanya amb volta ràpida i el seu company d'equip no puja al podi, si s'imposa sense el punt per volta ràpida i Bottas acaba del quart lloc cap a baix, o amb unes set possibilitats més.

El divendres, Hamilton va començar amb bon peu i va ser el més ràpid en els primers entrenaments lliures amb un millor crono d'1:17.327, un registre que rebaixa el rècord del traçat mexicà que va establir l'any passat Bottas (1:18.741). Fins a set pilots han batut el registre del finlandès, que només ha pogut ser cinquè. El monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va ser segon (1:17.446) davant de l'holandès Max Verstappen (Red Bull) i el tailandès Alexander Albon (Red Bull), tercer i quart, respectivament.

 

En la tercera sessió d'entrenaments lliures, el domini s'ha mantingut a Ferrari però ha canviat a les mans de Charles Leclerc que ha signat el millor registre a l'Autòdrom Hermanos Rodríguez de Ciutat de Mèxic amb 1:16.145, seguit pel seu company d'equip, Sebastian Vettel. Els Mercedes de Bottas i de Hamilton s'han hagut de conformar amb la tercera i la quarta posició respectivament.

 

Hamiton, ecologista i vegà

El pilot britànic s'ha vestit d'ecologista. En la roda de premsa prèvia a l'inici dels primers entrenaments lliures, Hamilton ha dit que ha eliminat tot allò que era de plàstic a casa seva; que utilitza un raspall de dents reciclable; que té un cotxe elèctric; que s'ha venut el jet privat, i ha defensat l'alimentació vegana. El que no ha dit és que el consum d'un F1 és d'uns 45 litres cada 100 km i que gasta uns 20 pneumàtics per cursa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut