Froome agraeix les mostres de suport rebudes

Froome agraeix les mostres de suport i parla de "tornar al millor nivell"

Froome ha estat intervingut de diverses fractures, entre elles, de fèmur, colze i costelles
Actualitzat
TEMA:
Tour de França

El ciclista britànic Chris Froome (Ineos) ha mostrat des de l'hospital de Saint-Étienne el seu "agraïment pel suport aclaparador" del món del ciclisme després de la seva greu caiguda de dimecres passat mentre reconeixia la crono de Dauphiné i s'ha mostrat "completament disposat a tornar al millor nivell". Froome ha estat intervingut de diverses fractures, entre elles, de fèmur, colze i costelles.

"Tot i que he patit un revés important, m'estic preparant per mirar cap endavant. Tinc un llarg camí cap a la recuperació, però comença ara i estic completament disposat a tornar al meu millor nivell."

Internat a l'Hospital Universitari de Saint-Étienne, on continua la seva recuperació després de la cirurgia, el quatre vegades campió del Tour de França ha expressat el seu agraïment als milers de simpatitzants que li han enviat missatges.

"En primer lloc, vull donar les gràcies a tots els que em van enviar els seus millors desitjos des de l'accident. Òbviament, aquest és un moment difícil, però he agafat forces gràcies al suport dels últims tres dies."

El ciclista ha volgut agrair als metges i a la família tot el seu suport.

 

ARXIVAT A:
Tour de França
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut