Fran Mérida ja no vestirà la samarreta de l'Espanyol la propera temporada (@RCDEspanyol)

Fran Mérida s'acomiada de l'Espanyol, després de dues temporades

El jugador català acaba contracte amb el club blanc-i-blau, on va arribar quan l'entitat s'estava recuperant del descens a Segona Divisió, l'any 2020
Redacció Esport3 Actualitzat

Era pràcticament un fet. Fran Mérida no continuarà a l'Espanyol la temporada que ve. El migcampista català, que arribava ara fa dues temporades a Cornellà-el Prat procedent de l'Osasuna, tanca etapa al club blanc-i-blau. Així ho ha anunciat aquest divendres al matí l'entitat dirigida per Chen Yansheng, que fa referència al ja exjugador com "un exemple al vestidor i un dels líders de l'equip durant aquestes dues temporades, tant dins com fora del terreny de joc".

Mérida va arribar a l'Espanyol quan l'equip encara estava digerint el descens, després de 26 anys a la màxima categoria. De fet, va ser el primer fitxatge per al curs 20/21 del club blanc-i-blau, després de perdre la categoria. Ara, la seva marxa se suma a la d'Óscar Melendo, que ha optat per un canvi d'aires.

Fran Mérida acumula, actualment, gairebé 70 partits a Primera Divisió i una mica menys de 3.000 minuts jugats a la màxima categoria del futbol espanyol. A Segona Divisió, el català suma 174 partits i més d'11.500 minuts sobre el terreny de joc. Ara caldrà veure quin és el seu destí, després de sortir de l'RCDE Stadium.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut